tiistaina, toukokuuta 09, 2006

Kuvia fufoista

Tässä vasemman puoleisessa kuvassa on omakehittelemäni liivin malli vielä kesken. Tein neljä palaa Isoäidin neliöitä mustalla ja kiinnitin peräkkäin liivin toiseen etureunaan. Toiseen tein neljä nyöriä ja sittenpä liivin saa kiinnikin. Ystävän neuvo oli, että käyttäisin tätä jonkun yksivärisen kanssa (siis alla yksivärinen paita). Mulla on tasan yksi keltainen t-paita. Muut ovat kukallisia tai neuleita. Josko sitten syksymmällä pitkähihaisen kanssa. Olenhan tuon neulonut Novitan Pop-langasta. Eli ei mikään kesäkelien liivi.

Tässä kuvassa on yksityiskohta keskeneräisestä pitsineuletakista. Ohje on Novita 2006 kesä malli 34. Alussa olen käyttänyt Ibiza-lankaa ja jatkan Finlan Violettalla. Kuvassa on melkein sen verran mitä olen tehnytkin + leveyttä lisää. Äsh...nää mun kuvaukset ovat uskomattoman epätoivoisia.! Mulla ei ole minkäänlaista "sopivaa" neuletakkia kesäksi, joten tämänkin fufon pitäisi alkaa pian kiinnostamaan.

Yhdet synttärit ovat tulossa ja lahjaa on vaan kolme viikkoa aikaa tehdä. Siksi fufot eivät edisty, valmistu, pääse "jälkeen"-kuvaan.

Niin, onhan tämä keltainenkin pitsineuletakki. Mutta kun on tällä hetkellä liian pieni ja sen takia ei varmaankaan innosta tehdä "etiäpäin". Helminallen ideasta taas kiitokset, että teen hihat neulomalla sileätä, enkä suinkaan uusia paloja virkkaamalla. Saattaisi virkkaamalla tulla hieman tönköt hihat. Cottonella kun tehtäessä ei ole mikään taipuvin lanka.

Tässä kuvia tällä kerralla. Vielä on tyynynpäällisen keskeneräiskuva, mutta se sitten toisella kerralla.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Mulla on toi sama pitsineuletakki kesken - enkä ole ollenkaan yhtä pitkällä kuin sinä!

MysteryKnitter kirjoitti...

Hieno takki!