maanantaina, elokuuta 28, 2006

Viilausta

Päivi blogissaan mainitsi palkitsevansa "Kaikki fufot valmiiksi" -sarjan (sarja 2).

Otatko Krista hoitaaksesi Kaikkien osallistujien kesken (sarja 1) arvottavan palkinnon?

Minä ajattelin palkita yhden voittajan sarjassa 3; "Kootut Selitykset" eli Surkeuden Huipentumat, Yllättävät Takaiskut, Suurenmoiset Riemuvoitot tai Mahdottoman Masentavat Tekeleet".

Jäävään itseni tästä sarjasta pois, mutta kuka tahansa muu fufoilija saa osallistua. Voit ilmoittaa koko fufoprojektisi kisaan tai yhden nimenomaisen työn. Tässä ei erotella ristipistoja, palmikoita, nurjia silmukoita, kaksoispylväitä eikä edes resorinsaumaa. Kaikenlaiset erimoiset tekeleet ovat kisassa mukana.
Riittää, että kirjoitat ja kerrot, mikä tässä työssä meni metsään, minkä dramaattisten käänteiden jälkeen sait sen vihdoin valmiiksi, miksi työ ylipäätään oli UFO tms. Sana on siis vapaa. Palkinto arvotaan kaikkien tarinansa kirjoittaneiden kesken.
Mikäli jokin tarina saa minut tipahtamaan tuolilta järkytyksestä tahi naurusta tai on muuten kerta kaikkiaan shokeeraava, saattaa kisa ratketa myös "paremmuuden" perusteella.

Ilmoita siis tarinaa väsätessäsi ja postaessasi, että "tämä tarina osallistuu fufoilun loppukilpailusarjaan nro 3", jotta tiedämme ottaa kaikki tarinat mukaan sarjaan. Jos olet jo aiemmin kirjoittanut sydäntäsärkevän, hupaisan tai muunlaisen esittelyn, laita linkki tai kopioi tarina tänne.
Ja nyt vaan kynät sauhuamaan.


HUHUU, onko muita palkintolahjoituksia tulossa?
Kuka tahansa voi vielä ilmoittaa lahjoituksesta ja saa vieläpä ihan itse keksiä, millaisilla perusteilla palkinnon jakaa.

Tämä ei kuitenkaan velvoita ketään mihinkään.
Laitan tämän viikon puolivälin tietämissä lopulliset sarjat ja niihin saa sitten ilmoittautua - toiset ovat jo ilmoittautuneetkin, hyvä niin.

Palkintojen arvonta voidaan suorittaa vaikka myöhemminkin, kunhan suurin osa tai tietysti mieluiten kaikki mukana olijoista ovat ehtineet kuitata elokuun lopun tilanteensa.
Kysyttävää?

3 kommenttia:

kuka lie kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
kuka lie kirjoitti...

Käy hyvin tuo palkinto-peruste minulle.

Käviskö, että selityksiä ja kertomuksita yms. sais laittaa siihen viimeseen päivään mennessä ja sitten muutama päivä sen jälkeen arvotaan tai valitaan voittajat? Ihan tässä on (luonnollisesti) oma lehmä ojassa...pikkusen on vielä juttuja kesken..

Helmis kirjoitti...

Joo, ei sillä arvonnalla mun mielestä ole mitään kiirettä :).