keskiviikkona, kesäkuuta 18, 2008

Puolivälin tuntumassa

Kesäkuu on jo vähän yli puolivälin ja aikas hienosti on monella taas ufoilu päässyt alkuun! Suurenmoiset onnittelut jo nyt kaikille teille tarmokkaille ja sisukkaille ufoilijoille, jotka olette jo tarttuneet härkää sarvista ja ufoja langoista!
Minusta on aina erityisen hauskaa - ja joskus jopa liikuttavaa - lukea näitä ufojenselätystarinoita!!

Nyt on sitten vielä toinen puoli kuukautta jäljellä!
Loppupuolella kesäkuuta on luvassa myöskin arpajaiset osallistujien kesken. Maartsi sekä allekirjoittanut olemme luvanneet lahjoittaa niitä varten voitot. Kiitos Maartsille jo etukäteen!!
Mikäli joku muu haluaa myös lahjoittaa jotain arvottavaksi, ilmoitelkaa minulle.


Täytyy nyt vielä nolona tunnustaa, että oma ufoiluni ei ole vielä päässyt oikein edes alkamaan. Olen kyllä pyrkinyt kovasti välttämään uusien ufojen synnyttämistä, saavutus kai sekin :). Luultavasti täällä täytyy vähintäänkin purkaa jotain, ettei ihan nollille jäisi oma saldo.


Hyvää ja tuloksellista ufoilunjatkoa kaikille sekä hauskaa keskikesän juhlaa!!
Ufoilemisiin!

2 kommenttia:

marelo kirjoitti...

Minä voisin kanssa luvata jotain arvonta voitoksi. Siis lupaan yhden palkinnon jos kelpaa. Ilmoittakaa mihin sen laitan tai sitten kenelle sen laitan

Helmis kirjoitti...

Mukavaa marelo, paljon kiitoksia!! Jos lahjoittajille sopii, niin voisimme arpoa kaikki palkinnot samalla kertaa ja voittajat voivat sitten ilmoittaa osoitetietonsa suoraan lahjoittajille.
Sovitaan tästä vielä tarkemmin kun arvonta-aika lähestyy.