lauantaina, kesäkuuta 20, 2009

Ei ufoja!

Sain tempauksen aikana valmiksi vain yhden ufon, mutta harmillisen onnettomuuden kautta keskeneräisiä töitä minulla on enää yksi, eikä sekään ole ufo. Talosta löytyi turkiskuoriaisia, enkä uskaltanut enää jättää eri puolilla taloa lojuneita keskeneräisiä töitä asuntoon vaan kaikki muovilaatikoiden ulkopuolelle pesiytynyt lanka päätyi roskikseen.

Tietystä näkökulmasta tempaus on ollut kohdallani menestys, koska ufot ovat nyt poissa. Jotkut keskeneräiset työt harmittavat, kuten hyvään vauhtiin päässyt Sylvi, mutta toisaalta on oikein vapauttavaa neuloa vain yhtä työtä kerrallaan. Toistaiseksi en ole antanut periksi kiusaukselle ja aloittanut uutta siksi, että puikoilla oleva pusero on tylsässä vaiheessa. On kivaa kun saa suunnitella mitä neuloo seuraavaksi, eikä takaraivossa koko ajan kiusaa tieto kasasta keskeneräisiä.

Toivon teille muille ufoilijoille parempaa ufojentuhoamisonnea, ainakin tavan suhteen, ja tavataan ensi kesänä taas! Eiköhän siihen mennessä jotain ole taas ufoutunut jos itseni tunnen.

Ei kommentteja: