maanantaina, kesäkuuta 01, 2009

Kolmas ufo lentoon!

Ja valmista tuli! Tätä boleroa on kyllä synnytetty melkein kuin vauvaa, sillä tämän neulominen on aloitettu Ravelry-muistiinpanojen mukaan 27.8.2008. Muuta ei puuttunut kuin parin sentin saumojen ompelu kainaloista sekä lankojen päättelyt. Aikaa taisi mennä huikeat puoli tuntia... Mikähän se juttu oikein on, että jää neule moiseen vaiheeseen?

No, tällä kertaa pontimena valmistumiseen toimi se, että kummityttö tulee äitinsä kanssa huomenna kylään, ja päätin, että tämän on oltava esittelykunnossa. Voi olla, ettei neule enää neidille menekään, mutta onpahan nyt sitten kuitenkin valmis annettavaksi sitten jollekin toiselle, jos ei alkuperäiseen osoitteeseen enää mene.

Lankahan on Samosta, malli modifioitu Half-a-Cardi ja puikot luultavasti 4,5 mm:n... ei muista enää tarkasti, edes silmukkamääriä. Samalla mallilla on kesken oma musta bolero Isoveikasta - sen valmistuminen Fufoilukaudella (ainakaan tämänvuotisella) ei ole kovin todennäköistä, mutta ainahan ihmeitä voi tapahtua... =) Seuraavaksi on kuitenkin työlistalla Kuopuksen torkkupeiton ompeleminen kasaan - argh!

Ei kommentteja: