torstaina, huhtikuuta 22, 2010

Sanattoman mohairufo

Hei, olen sanaton, jolla tällä hetkellä on vähän sanottavaa ufoutuneista tekeleistä, niitä kun ei ole montakaan (tai sitten mieli on niin harmaa, ettei muistu sen kummemmin).

Fufoilemassa ensimmäistä kertaa, KAL-innostuksessa ollut mukana Lapaskuussa ja Neuleolympialaisissa. Ei ole ravelry-tiliä, mutta ehkä sekin joskus aikanaan.

Ufoutununeena tekeleenä on kuitenkin marraskuussa aloitettu mohairneuletakki, joka on unohtunut kaiken muun kiireen keskellä. Eihän tuossakaan paljon olisi tikutettavaa, mutta siinäkin tarpeeksi. Ainakin hihakappaleet ovat molemmat ihan vääränkokoiset, lisäksi helmaosaa on vielä tekemättä ihan törkeästi ja joku muukin siinä on, ettei nappaa niin paljon. Ehdin tuossa jo aiemmin viimeistelemään toisen, pahasti ufoutuneen tunikan, joten siitäkään ei ole nyt apua tai riemua sen kummemmin (paitsi valmiina tietenkin!).

Toisena tekeleenä on huovutettu kori, mihin pitäisi saada pisteltyä teksti. Pitää kuitenkin tutustua taas rauhassa ensin erilaisiin pistotyyleihin, jotta voin valita sopivamman ;)

Parittomia sukkia ja peukalottomia lapasia saattaa vielä jossain olla, mutta ensisijaisena tavoitteena on tuon neuletakin saattaminen valmiiksi, jotta muuton edessä ei tarvitsisi miettiä keskeneräisissä töissä olevien puikkojen kohtaloa tai silmukoiden pysymistä puikoilla.

Ei kommentteja: