torstaina, huhtikuuta 08, 2010

Taasko ufoillaan?

Se on täällä taas! Kevätsiivous eli fufoilukausi lähestyy.

Toiset tekevät vain yhden työn kerrallaan loppuun, toiset potevat ympärivuotista startitista. Pahan startitiksen seurauksena nurkkiin saattaa jäädä notkumaan wanhoja ufoja, kesken jääneitä töitä.
Siis oliskos nyt aika kaivaa kaapin perältä ja soffan alta nolot, kesken jääneet työt ja tehdä ne sisulla valmiiksi tai purkaa vallan pois?

Viimevuotiset UFOsäännöt löytyvät sivupalkin linkistä.
Käykää lukemassa säännöt ja jos keksitte muutos-parannusehdotuksia, heittäkää kommentilla!

Viimeksi mukana olivat niin neuleet, virkutukset kuin muutkin käsityöt. Tavoitteet jokainen saa asettaa itse ja tärkeintähän on itsensä voittaminen, käsityökomeron vimmattu siivous ja jalo vertaistuki kaltaistemme joukossa. Varsinaisesti emme siis kilpaile valmistuneiden töiden tai langankulutuksen määrästä. Fufoilua saa myös vapaasti jatkaa ns. virallisen fufoilun jälkeenkin.

Apuemoja (etenkin, jos fufoilijoita ilmoittautuu runsaasti) ja pikku-pikku tempauspalkintojakin saa ilmoitella, jos mieleen juolahtaa.

Nyt saapi kannattaa ufoilua, virallisen ilmoittautumisen avaan sitten tuonnempana. Pysykää linjoilla :).

11 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Kannattaa ehdottomasti!

Oranssi kirjoitti...

Kannatan. Vaikka on vaan yks ufo, se painaa mieltä. Tukikampanja on aina avuksi.

Pikku Possu kirjoitti...

Tällainen kannustaa aina, minulla kun noita töitä on jatkuvasti useampi yhtä aikaa tekeillä niin eikös vaan joku niistä jää kaapin perukoille odottelemaan omaa vuoroaan joka ei meinaa koskaan tulla...

sanaton kirjoitti...

Olisin varmasti ainakin myös kiinnostunut, jotta saisin tuon murhekryynivillatakin pois jaloista pyörimästä. Tukea kyllä tarvitaan!

Irina kirjoitti...

Kannatetaan! Minullakin nuo ufot huutaa nurkissa. Muutama jäi viime vuodelta valmistumatta ja pelottavan monta uutta on syntynyt!

Sude kirjoitti...

Tukiryhmä olisi tarpeen, sillä vanhin ufo täyttää jo 40 vuotta :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kyllä olisi erinomaisen toivottavaa, että ufoiltaisiin taas! - Ja toivottavasti samoin säännöin edelleen kuin nuo viimevuotisetkin, eli että kaikki käsityöt käy (myös kirjonnat, joita löytyi viime vuonna, mutta joita en sitten ehtinyt, enkä myöhemmin viitsinyt...)

Helmis kirjoitti...

Moi kaikki! HIenoa, että löytyy innokkaita ufoilijoita!

Siivoillaan ensin vähän vanhoja merkintöjä blogista ja aloitetaan sitten uusi kierros! Yritän saada lähipäivinä ilmoittautumispostin aikaan, vaikka aurinko lämmittääkin ulkona vähän liiankin ihanaisesti.

Kaivoinpa jo itsekin pari ufoa näkyville :).

Seija kirjoitti...

Voiko tähän osallistua, jos ei ole omaa blogia??? Intoa olisi ja ufojakin!

KirsiJ kirjoitti...

Hei, ufoja löytyy muutamin kappalein. Ja aina vaan tulee uusia. Osallistuisin mielelläni ja kannatan asiaa.

Helmis kirjoitti...

Seija: Voi osallistua ilman blogiakin. Kiva on, jos omistaa kameran, jotta voi tänne yhteisblogiin vähän esitellä ufotekosiaan - mutta ei sekään pakollista ole.