maanantaina, toukokuuta 15, 2006

FO!

Toivottavasti seuraava kuva ei aiheuta kenellekään mitään tuskallisia flash backejä -80-luvulta. Väriyhdistelmästä päätellen tämä on tehty noin 15-20 vuotta sitten, ei muistikuvia. Tekeleen logiikkaa en millään löydä. Miksi on tullut mieleen neuloa paksusta puuvillalangasta kynsikkäät?? JA miksi niistä on pitänyt tehdä näin suuret...tai siis SIITÄ näin suuren, ei näitä ole kuin yksi...

No, nyt tämä on kuitenkin FO! Purin tekeleen (itkeekö siellä joku?). En kyllä jaksanut/jaksa kuvata uutta tuotetta, siitä nimittäin tuli musta liivi ja musta huivi action manille. Ei saa millään ilveellä mielenkiintoista kuvaa. Fuksia lanka menee roskiin, on niin huonolaatuista ja kippuraista ja pikkuisissa pätkissä ettei viitsi tehdä mitään. Osa mustasta langasta joutuu fuksian mukaan samaisesta syystä.

Muita Fufoja on tulossa kovalla vauhdilla: 1 sukka purkautuu varmaan tänään ja siitä tulee samaiselle aktiivimiehelle (tai sen kaverille) villapaita ja jos lanka riittää myös pipo.
Lisäksi blogissa kuvattu villatakkini on edistynyt vauhdilla -hihat on nyt tehty ja seuraavaksi pitää pingotella kappaleet mittoihinsa ja sitten yhdistellä ja neuloa kaulus. Oikeastaan hihat olis pitänyt purkaa ja tehdä kokonaan uudestaan, käsiala on nimittäin muuttunut radikaalisti ja nyt hihoihin tuli aivan selvästi näkyvä raja uuden ja vanhan välille. Mutta ei haittaa, olkoon.
Onko muuten kukaan värjännyt valmista villatakkia/-paitaa? Lanka on siis seiska veikka.

Välipalana -vähän niin kuin jälkiruuan asemassa- tulossa on myös namuvaaleanpunainen pikkuruinen villatakki..ja se ei ole ufo. Kunhan saan vähän valmiimmaksi niin laitan sitten kuvia (pelkkä takakpl:n kuva ei vielä ole järisyttävän mielenkiintoinen).

Ei kommentteja: