perjantaina, toukokuuta 19, 2006

Viikko- tai kuukausipäivitystä

Ensimmäinen kunnon tilannetasauspostaus itseltäni tänne. Alkutilannehan itsellä oli x+100 keskeneräistä työtä (ok, vain alle 10). Tilanne tällä hetkellä: yksi työ saatu valmiiksi mutta sitä toisaalta en laskenut Fufoihin mukaan kun se oli aktiivisesti teossa kun Fufoilu alkoi. Sen lisäksi yksi uusi keskeneräinen työ saatu mukaan.

Olen kuitenkin ottanut tavoitteeksi saada ainakin tuon MS3 FO:ksi tässä viikon sisään; sitä onkin tullut neulottua televisiota katsellessa hurja määrä ja kun Fufoilun alkaessa olin puolessa välissä ensimmäisessä vihjeessä, niin kohta on kolmaskin vihje jo valmiina. Lanka vain harmillisesti loppui eilen illalla, joten tänään täytyy tehdä tutkimusretki Menita Outletiin josko sieltä saisi vielä samaa värjäyserääkin olevaa Nallea viininpunaisena :o

Teddykietsun tahtoisin kovasti päätellä ja ottaa käyttöön, mutta en tiedä mikä siinä on etten VAIN SAA AIKAISEKSI. Millä saisi itseensä lisää innostusta saada tuollaiset oikeasti kivat vaatteet valmiiksi kun tahdon sen vielä käyttöön mutta kammoan tuota lankojen päättelyä yli kaiken tällä hetkellä? :D Muuten lopettelen oman kuukausikertausraporttini tähän ja toivottavasti on enemmän valmiita fufoja ensi postauksessa :)

Ei kommentteja: