torstaina, kesäkuuta 01, 2006

Toukokuun tuloksia/tuloksettomuutta

Pahus, myöhästyin toukokuusta muutaman minuutin (täällä Saksassa me ollaan ajallisesti tunti teistä jäljessä, mutta merkkaan tähän nyt suomalaisen ajan päivitysajaksi). Joka tapauksessa toukokuuraporttini tulee tässä:

- Hippy-jakku: odottelee Suomesta lankaa aiemmin sattuneen ja aiemmin täällä tilitetyn langanloppumiskatastrofin vuoksi. Peukut pystyyn että lisää lankaa löytyy, joohan? Tämän jälkeen etukappaleet puretaan vielä ja neulotaan yhteen, jolloin jakusta tulee villapaita.
- Fifi: saa osakseen kaiken sen tarmon, joka on purettava johonkin kun ei voi vääntää jakusta villapaitaa. Pätkävärjätty Isoveli alkaa näyttää jo vähemmän kauhealta. Ehkä se sopii syystakkiini enkä näytä enää ensi syksynä ihan niin puunhalaajalta. Toivoa sopii. Tällä hetkellä olen vääntänyt 16 ja puoli mallikertaa ja ainakin kahteenkymppiin pitäisi päästä ennen kuin kerä loppuu. Tuota lankaahan ei siis jää kaappiin enää yhtään sen jälkeen eikä myöskään tule lisää, jos Luoja suo.
- Valkoinen palmikkopipo: valmistunut!!!
- Sininen säärystimenalku: purettu, lanka odottelee uutta elämää jonakin muuna asiana. :)

Näin siis täällä Saksassa. 2/4 hoideltu -- no jaa, ainakin moraalisesti, sillä en tiedä kuuluuko tempauksen sääntöihin se, että ufo on lopullisesti hoideltu vasta sitten kun lanka on löytänyt uuden tarkoituksen joko lahjoituksena tai uutena neuleena?

Ei kommentteja: