perjantaina, kesäkuuta 29, 2007

Hidasta edistystä monella rintamalla

Olen toista viikkoa ommellut peitettä kasaan. Melko tylsää hommaa... Työ on sen verran iso, ettei sitä voi kuljettaa mihinkään mukana, joten välillä täytyy tehdä jotain muuta. Juhannuksena kulki mukana - ja edistyi mukavasti - kirjoneuleinen huivi, mutta koska sekin on jo aika iso, piti tämän viikon työreissulle ottaa mukaan vielä jotain muuta.

Se jotain muuta oli kesätoppi, jonka jo UFOksi mainitsin, vaikkei aivan varsinaisesti vielä ollutkaan aloitettu. Menomatkan tikuttelin sitä ihan kiitettävällä tahdilla ja perille päästyäni totesin siitä tulevan kokoa teltta (mallitilkuista huolimatta!). Ei kun purkuun ja aloitus alusta.

Neljäs UFO on alkanut kuiskutella laatikosta haluavansa tulla puretuksi... kai melkein valmiinkin voi purkaa jos ei sen enempää malli kuin värikään puhuttele? Tai sit teen sen vaan sinnillä valmiiksi ja kokeilen vaikka värjätä.

Eipä taida ehtiä virallisten FUFO viikkojen aikana kaikki valmiiksi, kun tulee vielä tuo kesälomareissukin sotkemaan kuvioita. Sen kuitenkin lupaan, että ennen syksyä ainakin nuo kolme ensin mainittua on saatettu onnelliseen FO statukseen.

Ei kommentteja: