keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2007

Kuudes

Sadepäivän Fufo on Ullan ylösalaisraglan - malli jota varmasti tulen käyttämään toistekin. Tarkoituksena oli alunperin testata ko. ohjetta ja Lidlin halpa puuvilla sopi tähän mainiosti. Yksi paketti lankaa ei riittänyt niin pitkään puseroon kuin olisin halunnut, mutta lopputulos on ihan ok silti. Ei mahtava, mutta ei totaalinen mörvelökään. Tekeminen kesti, sillä lanka ei ole maailman jännittävintä neulottavaa.

Pätkärääkätty Colorado lätäköityi aavistuksen ennen vyötäröresoria, mutta se ei haittaa. Muutenkin tuo naminamioranssi on yllättävän mukava ja sopinee musta-vihreä-ruskea-valtaiseen vaatekaappini. Ja ei - täällä ei ole t-paitakeli, laitoin takin päälle heti kuvan nappaamisen jälkeen.

Ohje: Ylösalaisneule Ullaneuleesta.
Koko: S.
Lanka: Oranssi-keltainen (0003) pätkärääkätty Colorado Lidlistä (100% puuvilla; 50g = 85m).
Puikot: 3,5 mm bambupyörö ja -sukkapuikot.
Menekki: 295 grammaa.
Muutokset: Tein puseron melko suoraan ohjeesta. Resorit tein 1o kiertäen, 1n koska jälki on siistimpää. Olisi kannattanut neuloa nelosen puikoilla ja välttää panssarinomaisuus, mutta tulipahan malli testattua. Kylkiin neuloin reilusti kavennuksia pitkin matkaa, jotta vyötärö erottuisi paremmin ;)


Tämä olikin sitten kuudes fufoni ja saattaa jäädä viimeiseksi tämän projektin tiimoilta. Jospa silti tänä kesänä joku muukin ufo tulisi viimeisteltyä - ainakin Fifi, futissukat ja virkattu matto ovat edistyneet. Seuraavaan kuvaan olen merkinnyt valmistuneet ufot (sininen laatikko) ja ne, joissa on tapahtunut edes pientä edistystä (oranssi laatikko). Klikkaa suuremmaksi!1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrrrrrrrrmäävää!