lauantaina, heinäkuuta 14, 2007

Ei tää ihan näin pitänyt mennä

Mä niin ajattelin, että saan illalla esitellä toisen valmistuneen fufon, taikatopin/liivin. Tässä iltapäivällä kävin sen kimppuun ja päätin rykäistä valmiiksi. Kun olin langanpäät päätellyt ja katselin samojen kohtia, niin totesinkin, että ei tule valmista sittenkään. Keskiosan pituus on melkein kymmenen senttiä liian lyhyt, joten purkuun lähti... Ei ihme ettei saumat osu kohdilleen. Jo viime kesänä ihmettelinkin vähäistä langanmenekkiä. En jaksa purkaa puoleenväliin ja jatkaa, vaan puran koko työn, ja teen joskus jotain muuta niistä langoista. Harmittaa tosi paljon tuollainen oma huolimattomuus, mutta minkäs sille mahtaa.

Olkoot ne purkukerät (lähden purkamaan samantien) sitten vaikka toinen fufoni, jos saan ne purettua viikonlopun aikana. Raportoin niistä uudemman kerran vielä huomenna. Onneksi sentään ensimmäinen purettu ufo pätyi jo valmiiksi työksikin. Siinä mielessä ei harmita niin kovasti tämä valmistuneiden töiden vähyys fufoilun aikana.

Ja jos jatkoa on vielä luvassa, lupaan olla ahkerampi jatkossa. Noita ufojahan vielä mullakin riittää...

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi miten ikävää, Meemu. Siinä oli varmastikin suuri työ. Voin kuvitella, miltä tuntuu, kun on neulonut pitkälle, ja sitten kalkkiviivoilla joutuukin purkamaan koko homman.