perjantaina, heinäkuuta 13, 2007

Fufoilun loppumetreillä

No niin.. Tällä suunnalla on ollut tooodella hiljaista fufojen suhteen ja melko hiljaista käsitöiden suhteen muutenkin, mikä lie kesäväsymys iskenyt - kun ei innosta, niin ei viitsi väkisin vääntää. Mutta parin sairaslomapäivän aikana on valmistunut pitkäaikainen ufo eli virkattu verhokappa, joka on paraikaa pingottumassa - kuva siis myöhemmin! Baijerilaissukan alun purin, koska väri oli palmikkoneuleeseen huonosti sopiva, neuloja huonosti motivoitunut (seliseli) ja niiden neulominen ei enää tuntunutkaan niin hyvälle.
Viimeinen ufo roikkuu edelleen sohvan käsinojalla: kirjoneulelapanen kaipailee itselleen peukaloa ja paria. Täytyisi jostain kaivaa ohjelehtinen ja arvuutella oikeaa puikkokokoa, ehkä ne kuitenkin valmistuvat mahdollisten jatkofufoilujen aikana?? Tai ensi vuoden fufoiluissa (huomaatteko, pitkän tähtäimen suunnitelmia:)).
Sunnuntaina on sitten viimeinen Fufoilun virallinen päivä, joka huipentuu arvontaan. Suoritan arvonnan maanantai-iltapäivällä, joten siihen asti on aikaa tehdä loppuraportointia! Tsemppiä loppurutistukseen...

Ei kommentteja: