tiistaina, toukokuuta 19, 2009

UFOLUETTELO

Laitanpa tähän muistutukseksi itselleni ja (vältettäväksi) esimerkiksi muille luettelon niistä töistä, jotka syystä tai toisesta ovat ufoutuneet nurkkiini.

EDIT: kuvia blogissani, kun en saa niitä kuvia tänne.

1. Lila virkattu liina, josta puuttuu viimeisestä kerroksesta noin 2/3 nirkoista.

2. Neulottu pipo (2o2n) sinivihreäkirjavasta langasta. Päättelemättä.

3. Erinäinen määrä virkattuja pikkuliinoja. Langanpäät päättelemättä. (mieliharmi!)

4. Ikoni-ristipistotyö. Marian huivin helmireunus kiinnittämättä. Hirvee homma, joka jäi kesken sen tähden, että halusin kiinnittää helmet siimalla (se kun ei sitten näy valmiissa työssä). Mutta ei se kyllä näkynyt talvipimeällä hehkulampun loisteessakaan! :( Jospa ne helmet nyt näinä pitkinä valkoisina kesäöinä saisi kiinnitettyä paikoilleen ja työn valmiiksi? Tää on mun mieltä eniten painava työ.

5. Pyhä Yrjö - ristipistotyö. Tosi hieno! Itse asiassa niin hienon-hieno, etten nää mihin ja miten päin neulan pistää. Yksinkertaisella langalla ristipistoa millin levyisen pohjakangaskuteen yli... taitaa olla liian iso pala nieltäväksi?

6. Toinenkin ikoni-ristipistotyö. Ihan alkutekijöissään. Ekaa väriä viritelty muutaman rivin verran.

7. Palapeitto mummon neliöistä. Virkkausta. Tää ei varsinaisesti lukeudu ihan täys-ufojen joukkoon sen tähden, että alun perinkin tarkoitus oli tehdä peitto tai huivi tai poncho, tai joku vaan, jämälangoista. Niin että valmistumiselle ei ole aikataulua, sehän riippuu muiden töiden edistymisestä ja niistä jäävistä ylimääräisistä langoista, eiks niin?

8. Uuraisten ryijy. Jäi vaiheeseen kun tuli Sukkasadon korjuu.

9. Eteisen matto koukuttaen. Vaiheessa. Ranne tulee kipeeks pitkäaikaisesta vääntämisestä, niin että työn edistymistä pitää annostella sopiviksi rupeamiksi. Jos rasittaa liikaa ranteita, niin sitten ei voi tehdä mitään (APUA!), ei aloittaa uusia (kauheeta!!!), puhumattakaan ufojen fufoilusta! Karmiva kauhukuva!

10. Nää edellämainitut siis on nyt näin äkkiseltään mieleen tulevia projekteja. Lisäksi on yksi Harry Potter-fanilaatikko (30 x 30 x 50) täynnä keskeneräisiä tilkkutöitä ja ainakin yksi villapaidan tekele, jossa on etu- ja takakappale ja ehkä jotain hihaakin, intarsianeuleena punasävyisistä itsevärjätyistä. Jäi vaiheeseen, koska sen saaja ei enää vaikuta elämässäni. Ja kuten jo jossain aikaisemmin sanoin, äidin perintönä tulleita ufoja ei nyt lasketa mukaan.

Mun täytyy nyt konsultoida jotakuta viisaampaa, et miten tänne saa kuvat Flickristä. En onnistunut yrityksessäni. :(

2 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Omasta mielestäni kuvat saa Flickristä bloggeriin niin, että kopioi kuvan URLin siellä Flickrin sivulla ja liittää sitten osoitteen siellä Bloggerin kuvanlisäyssivulla kohtaan lisää kuva verkosta... Jotenkin niin, luulisin.

Taika Taiga kirjoitti...

Kiitos, Pelagia, yritän taas. Nimittäin noin kuvittelin tehneeni, kuvia vaan ei tullut esiin. :(