torstaina, toukokuuta 13, 2010

Lisää lankaa

Olen kuuttakymppiä lähestyvä triplamummi, joka on neulonut kauan... Siksikin on paljon ufoja ja vallan paljon lankaa. Suurin syy on varmaan se, että on kiva aloittaa jotakin ja aina ei ehdi saattamaan loppuun/lakkaa kiinnostamasta jne. Viime vuosina työt ovat vieneet mehut aika tarkkaan ja ei jaksa ja ei ehdi neulomaan. Sukkia on kiva neuloa väsyneenä, ne kun osaa melkein silmät kiinni.
Minut löytää blogista isognu.

Tässä eka ufot numerot 1 ja 2 muuntuivat langaksi.

Kaksi kauan sitten aloitettua puuvillaneuletta itselleni ovat täyttäneet nurkkiani. Edelliseten fufoilujen aikaan olen niitä pyöritellyt. Nyt ne hävisivät ja muuttuivat langaksi. Jos olisin fiksu ja ajattelevainen, niin olisinpa mitannut silmukat ja kerrokset, kun oli riittävän isot "mallitilkut". Enpä vaan mitannut!

1 kommentti:

Helmis kirjoitti...

Mulla on osittain just tuon takia keskeneräiset työt pitkään puikoilla: olis niin kätevää käyttää "mallitilkkuna" sitä tekelettä vastaisetn töiden varalta ja jos laitan jotain tietoja jonnekin mukamas muistiin, niin hukkaan kuitenkin ne muistiinpanot siihen mennessä, kun niitä oikeasti tarvitsisi :).