sunnuntaina, toukokuuta 09, 2010

Matleenan selätettäviä


Tervehdys kaikille fufoilijoille! Mukaan lähdin minäkin tuhoamaan ufoja jo toista kertaa. Tosin vain pari työtä olen kaivanut kaapistani, muut keskeneräiset pysykööt paikoillaan. Viime vuonna jäi yksi ufo edelleen ufoksi ja se on vähän kaivellut mieltäni. Nyt sitten katsotaan, joko onnistun selättämään sen.
Nimittäin tätä pöytäliinaa en saanut viime vuonna jatkettua ollenkaan. Liinan keskustan kukkakranssi on valmis, mutta reunoihin on tarkoitus tehdä vielä pienet kukkakimput. Liinamalli on nimeltään Kesän kukkia ja tarvikepaketin olen ostanut Suomen käsityön ystävien myymälästä, jossa näitä oli vielä viime vuonna myynnissä, muta nyt ei enää löytynyt. Tämä on ollut vasta reilun kymmenen vuotta tekeillä.


Toinen keskeneräinen paljon tuoreempi ufo, vasta toista vuotta vanha. Kirpparilta ostettu villapusero, josta on tarkoitus tehdä laukku. Pusero on huovutettu sopivasti, nyt se pitäisi värjätä ja kirjoa ja ommella laukuksi.

Olen oikein itseeni tyytyväinen, jos saan nämä kaksi valmiiksi. Ensi vuoden fufoiluakin jää muutama työ odottamaan, joten jatkoa on luvassa.


Blogini on Lankapirtti ja siellä on lisää juttua näistä ufoistani ja suunnitelmistani niiden selättämiseen.


Ei kommentteja: