perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Hiki hatussa


Olettekos jaksaneet pakertaa ufojen parissa suunnitelmien mukaan?

Itsellä ainakin tapahtui lipsahdus, ihan hupsista vaan huomasin aloittaneeni uuden työn kesken kaiken ufoilun.

Meikäläisen ufot on nyt jo valikoituneet aika paksuiksi villamytyiksi, joiden työstäminen näillä kesähelteillä on aika epätoivoista puuhaa. Lisäksi niitä on melkoisen hankala pakata vaikkapa automatkalle mukaan kaikkine mukana seuraavine lankanyssäköineen.

Siis, selittelyä tai ei, uusi reissuneule keveistä kesäpuuvilloista on nyt tekeillä.


Kyllä minä sentään ufojakin olen vilkuillut, jopa vieläpä vähän virkannutkin ja yhden neuleen purin alkutekijöihinsä jo pari päivää sitten. (Tuo yläkuvan oranssi pörröinen liivintekele odottaa nyt siis uutta elämää uudessa olomuodossa.)


Olemme vähän reissuilemassa viikonloppuna, mutta jättäkää tänne raportteja valmistuneista ufoista. Muutenkin saa mieluusti kertoilla, mitä uforintamalle kuuluu.


Voi olla, että lupaamani arvonta ei näistä meidän reissusyistä osu ihan justiinsa sunnuntai-iltaan, mutta alkuviikosta sitten katson, ketkä tulevat tähän kannustusarvontaan mukaan. Muistakaa siis ilmoittautua tänne, kun saatte jotain konkreettista aikaan!
Aurinkoista ufo-fufoilua kaikille!!



1 kommentti:

KirsiJ kirjoitti...

Minäkin olen sitten mokannut, jos fufoilun aikana ei saa muuta tehdä. Help! Lukiko tämä säännöissä? Joita muuten en ole lukenut. Tarvitseekin korjata tilanne.