lauantaina, toukokuuta 31, 2008

muutama hassu ufo

Tässä osa mun ufoista. Koska nyt paneudutaan neulonta/virkkauspuoleen ufo-määrä pienenee jopa siedettäväksi :) Sitten on kasa niitä muita, nypläys, helmi, nukkaneula yms Plus muutama joita ei ehkä vielä kehtaa luokitella ufoiksi, toivoa nimittäin vielä on. Kuvista puuttuu hirmuiso virkattu verho, se vetää vinoon ja en kestä sitä katella...
Yllä olevasta on tulossa Ullasta Juliette. Näemmä Koukkuhelmellä on käytössä prikulleen samaa lankaa eri projektiin :) Tästä kasasta olisi tulossa haarukkapitsihuivi erivärisistä suikaleista. Kun näin kauan ollut kesken (1-2v) koukkuakaan ei enää löydy, olisko ollut joku nro 3-4.
Tämä on virkattu "joku", ajattelin että voisi tulla tyynypäällinen. Lankaa sen verran vähän jäljellä, että toista puolta ei enää virkata, mutta neulomalla voisi riittääkin..
Ja tässä topin alkua ohuesta virkkauslangasta, tulis nätti jos jaksais tehdä. Ahdistavaa on se, että pelkään ettei koonsa puolesta tule sopimaan...
Kuukausi on lyhyt aika, mutta katsotaan mitä saisin näistä edistymään.

1 kommentti:

KoukkuHelmi kirjoitti...

Hahaa - katsoin ensimmäistä kuvaa, että onpas tutunnäköistä ;-) Juu, malli on eri - ihan suoraan Modasta, muistaakseni 2005.

Toi alimmainen näyttää kyllä hienolle! Tsemppiä tekemiseen :-)