lauantaina, toukokuuta 31, 2008

Vaatimattomat Ufoni...Kuvassa neljä "uhvoa", lisäksi minulla on kuvaamisen jälkeen mieleen muistunut "ikuisuusprojekti" eli pari valmista neuletilkkua, joiden kaveriksi pitäisi neuloa ainakin neljä lisää = näistä pitäisi tulla joskus neuletauluja olohuoneeseemme... sekä yksi ufo (isäni villahousut), jonka TIEDÄN olevan jossain, mutten vain sitä löydä juuri nyt... =)

Kuvan uhvot ovat (ylhäältä vasemmalta): 1)viime keväänä aloitettu hihatin, joka jäi jonkin muun jutun jalkoihin ja ufoutui pahasti. Sittemmin totesin, että malli ei tee langalle oikeutta ja on muutenkin liian tiivistä pintaa, joten päätin purkaa. Ja otin varaslähdön ja purin sen jo eilen. Olen ajatellut näille langoille uutta ja parempaa kohtaloa jonkinsorttisena virkattuna jakkuna, johon malli löytynee Doris Chanin opuksista; 2) vuosia sitten virkatut isoäidinneliöt kaivelin esiin muistojen uumenista jo tämän kuun alussa, ja aloitin torkkupeiton virkkaamisen, mutta sitten tuli taas muita juttuja väliin, ja tämä jäi loppusilausta vaille. Uforyhmäni "todennäköisin valmistuja" -tittelin jokseenkin varma voittaja. Alhaalta vasemmalta: ufo numero 3, Novitan bolero kevätlehdestä, jota aloitin kokeilumielessä neuloakseni ensin tämän ja vasta sitten työkaverille luvatun, mutta toisinpäin meni... tämä oma ufoutui ja työkaveri sai boleronsa keskiviikkona. Tälläkin olisi hyvä sauma nyt valmistua... ja alhaalla oikealla on sitten ufo numero 4, tyttärelle tekeillä oleva torkkupeitto, jonka ensimmäisen värikynän muotoisen, pitkän tilkun neuloin viime joulun alla ja sitten se jäi markkinajuttujen ja joululahjojen jalkoihin - huoks! Jos tämä olisi virkkaustyö, se olisi varmaan jo valmistunut, mutta neule - nojoo... Jos en olisi niin tykästynyt tähän ns. omaan ideaani, voi olla, että purkaisin tämänkin, mutta eiköhän tästä joskus vielä jotain tule, kun vain alkuun pääsisi.

Ne isän villahousut ovat sitten ihan asia erikseen... Reumalankaa ja puuttuu vain lyhyet lahkeet (on ajateltu pidettäviksi ihan kaupunkihousujen alla), mutta ensin pitäisi löytää se keskeneräinen... =)

Ei kommentteja: