keskiviikkona, toukokuuta 13, 2009

Myöhäinen esittäytyminen ja jo selätetyt ufot

Minun oman sekoiluni vuoksi emo ei saanut tarpeellisia tietojani (email-osoitetta) fufoilun alkumetreillä, niinpä tässä sitä nyt vasta tullaan, ja vauhdilla - silmät kiinni ja sekaan vaan!
Ekaks täytyy kiittää kollegoja (ja meidän eteen ahertavaa emoa ja apu-), jotka ovat näin hienon idean toteuttaneet - tätä todella tarvitaan, ufoja kertyy väkisinkin, kun on niin paljon kaikkea kivaa tehtävää!

Tällä ekalla (ei siis vikalla?) fufoilukerralla en taida laskea mukaan mitään äidin käsityökopassa perintönä tullutta, pysyn ihan vaan noissa omissa aikaansaannoksissa. Niitä on sekä neuleina että virkkauksina että ristiin-rastiin-pistoina, tilkkutöistä nyt puhumattakaan - mistä (kankaista) johtui mieleeni, että kuuluisko tänne myös vasta toiselta puolelta lyhennetyt bleiserin hihat? Siitäkin sais ihan pidettävän vaatteen, jos sen toisenkin hihan lyhentäis..
Päättämättömiä neuleita (sukkia) kutsun mieliharmeiksi, sillä todellakaan niistä ei puuttunut kuin harmittavasti lankojen päättelyt. Alkuinnostus fufoiluun sillloin heti vapun aikaan oli niin mahtava, että net ovat nyt selätetyt, EKAT FUFONI, TADAA:

Ei kommentteja: