tiistaina, kesäkuuta 30, 2009

Fufoilut fufoiltu

Unohdin tämän kuvan ja laitoin sen nyt myöhemmin ja harmittaa kun en taaskaan osaa tätä bloggeria käyttää ja saa seuraavaa kuvaa tuonne oikeiden ufojen jälkeen.

Eikös sekin ole ufon tuho kun pakkaa keskeneräisen työn ja loput langat laatikkoon ja lähettää neulojalle joka tykkää Hippy langasta ja kaipaa sitä kovasti?


Aiemminhan olen esitellyt fufo ykkösen ja fufo kakkosen. Molemmat ovat olleet kovassa käytössä. Tässä nyt sitten loput valmiiksi saatetut ufot. Nämä olivat lähinnä päättelyä tai jotain muuta yhtä pientä vailla.


Tässä kaulaliina Norosta, neljä langanpäätä odotti päättelyään marraskuusta asti. Nyt saa joululahjalaatikko täytettä.Kaulaliina Freedom spiritistä, sama tarina kun Norossakin. Lahjalaatikkoon menee.Nämä saippuapussitkin olivat odottaneet päättelyä, ja sitä että joku laittaisi niihin nyörit, nekin saattavat päätyä jollekin vaikka vielä kesä tuliaisina. Sukat, jotka ovat olleet kesken marraskuusta 2007, saivat reunoihinsa virkatun reunuksen ja päätynevät jollekin ystäväle unisukiksi, sillä Alfa-langasta neulottuina eivät muussa kestä ja alunperinkin aloin niistä unisukkia tekemään.

Siis, yhteensä 7 ufoa sain tuhottua, jos noita pikkutöitä nyt voi oikeiksi ufoiksi laskea. + sitten se yksi joka on lähetetty eteenpäin.

Ympyräneulekin on edennyt ja valmistuu kyllä. Rapulankasukat menevät purkuun jälleen kerran, ei vaan tule hyvää kuviota sillä valmiilla raidotuksella. Lätäköityy liikaa

Kiitos kaikille kanssa fufoilleille ja oikeille emännille. Oikein hyvää alkavaa heinäkuuta jokaiselle, iltaterveisin seijap Heimolasta.

Ei kommentteja: