torstaina, heinäkuuta 02, 2009

Kaksi kolmesta valmistui

Nopeasti se tuo kaksi kuukautta kuluu. Fufoilun alkaessa tuntui, että tässähän ehtii tehdä vaikka mitä. Ja olisihan sitä ehtinytkin, jos olisi ollut ahkerana. Ja jos ei olisi aloittanut mitään uutta, vaan pitäytynyt ufojen parissa. Mutta kaiken kaikkiaan olen sittenkin tyytyväinen tulokseen, kun sain sentään kolmesta ufosta kaksi valmiiksi.

Tämän pannumyssyn, jonka toinen puoli on tässä ...


... ja toinen taas tässä.

Ja tämän lintutyynyn.

Mutta se suurin työ jäi aloittamattakin, siis isosta pöytäliinasta puuttuvat neljä kukkakimppua. Ne pitäisi kirjoa, niin saisi liinan käyttöön. No, ensi vuonna fufoillessa viimeistään, jos ei ennen sitä tartu neula käteen.

Mutta mukava on ollut fufoilla yhdessä. Kiitos kaikille kanssafufoilijoille ja ennen kaikkea emännille, jotka ovat tehneet meille tämän mahdolliseksi! Yhdessä tekeminen, vaikka näin virtuaalinenkin, antaa voimaa tarttua vähemmän innostaviin töihinkin (sitä kai ne ufot ovat). On ollut mukava seurata toistenkin töiden etenemistä tänä aikana ja nähdä monien kauan, kauan kaappien kätköissä olleiden töiden valmistuvan. Mukavaa on ollut myös, kun olen löytänyt uusia mukavia blogeja, joita olen jäänyt seuraamaan.

1 kommentti:

gloriosa kirjoitti...

Ihana tuo pannumyssy. Mistä olet saanut mallin?