tiistaina, kesäkuuta 30, 2009

Loppuko?

Mihin ihmeeseen se kaksi kuukautta oikein vilahti? Vai onko nyt jo muka oikeasti virallisen fufoilun viimeinen ilta?

Oma fufoiluni oli tänä vuonna aiempia vaatimattomampaa. Ehkä ihan ikivanhoista ufoista ne parhaimmat on jo tehty. Viimeiset wuosikertaufot voisikin joskus vain purkaa pois, jos tohtisi.

Pari ufoutunutta ompelutyötä tuli kuitenkin valmiiksi ja lisäksi kevättalven neulestartitiksen aiheuttama keskeneräiskori tyhjeni - sanotaan nyt vaikka, että kohtuullisen kiitettävästi.
Yksi helmikuussa aloitettu kesäneule on ufo, jonka haluan valmiiksi vielä tänä kesänä, joten sitä minä vielä hissuksiin fufoilen.

***
Vaikka pääfufoemo onkin ollut vähän laiskanpullero toimissaan, muut ovat olleet sitäkin ahkerampia! Taas kerran on ollut upeaa nähdä, miten hienosti ja nerokkaasti on todella vaikeitakin ufoja saatu valmiiksi. Monenlaisia vastoinkäymisiä on fufojen tielle taas kasautunut, mutta fufoilijatpa ovat sinnikästä väkeä.
Onnea siis ihan jokaiselle, joka on onnistunut yhdenkin mieltä painaneen ufon muuttamaan fufoksi. Moninkertaisen onnittelut niille, jotka ovat urakalla tehneet oikein suursiivouksen käsityökomeroissaan ja neulekoreissaan!
***

Fufoiluhan ei varsinaisesti ole kilpailu, joten emme palkitse osallistujia fufojen määrän tai laadun tai minkään muunkaan vertailuperusteen nojalla. Uskon ihan oikeasti - aiempien vuosien vahvasta omasta kokemuksesta - että paras palkinto fufoilijalle on todellakin se valmistunut (tai joskus myös purettu) työ!

Kolminkertainen hurraa-huuto siis kaikille valmistuneille fufotöille!!


Perinteisesti on kyllä suoritettu fufoarvonta virallisen osuuden päättymisen kunniaksi. Ja jo perinteisesti arvonnan on suorittanut Outi :). Oletko Outi linjoilla ja onnistuuko arvonta lähipäivinä? Sivupalkissa on emon tiedossa olevat lahjoitukset nähtävillä, joten niistä sitten lähtee arvontapyörä pyörimään :).Kiitos kaikille mukanaolosta ja vielä kerran suuren suuret onnittelut kaikille!!
P.s. Blogiin saa edelleen raportoida ufotöistä, jos joku muukin kuin meikäläinen vielä haluaa jatkaa.

Ei kommentteja: