sunnuntaina, huhtikuuta 25, 2010

Hei!


Tervehdys fufoilijat! Mie olen Päivikki Piironki-blogista. Miulla ei ole kauhean montaa ufoutunutta työtä, mutta siitä huolimatta ne eivät tunnu valmistuvan, kun on koko ajan muka muuta kivempaa neulottavaa.
Valkoisista lapuista on tulossa peitto. Siitä puuttuu, nolottaa tunnustaakin, yksi pala. Puolustuksekseni on sanottava, että kaikki mielenkiintoiset palat on jo neulottu ja jäljellä on joku yksinkertainen ja tylsä. Tämän mie nyt kuitenkin aijon ihan varmasti saada valmiiksi ennen kesäkuun loppua.
Kirjavat palat on vanhimmasta ufostani, Vaaka-peitosta. Vieläköhän niitä edes kerätään? Siihen olen käyttänyt jämälankoja, paloja ei montaa puutu, intoa kylläkin. Katsotaan kuinka käy.
Kanavatyöt ovat salainen paheeni. Mie ihailen niitä aina Majurskassa käydessäni ja sen vuoksi vuosia sitten luulin, että niitä on myöskin kiva tehdä. Ei ole. Se on sanomattoman tylsää. Tämän työn valmiiksi saamisessa miulla ei ole sen kummempia tavoitteita. Mie olen nyt taas tehnyt sitä yllättäen viikon verran, kun jouduin pitämään takoa neuleomisesta kipeän käden takia. En varmaan ota sitä esille vähään aikaan.
Palaan asiaan varmaan vasta kesäkuussa, sillä toukokuun neulon jämälangoista. Innostuisinkohan tuosta Vaaka-peitosta?

Ei kommentteja: