sunnuntaina, huhtikuuta 25, 2010

Hopsan saa, vai saako ja minkä?

Ufojen selätys alkaa siis täälläkin. Niitähän on nurkat väärällään tai ainakin melkein. Työn alle ajattelin ottaa mm. "Väliveli" -paidan, joka piti jo 3-vuotislahjaksi tehdä ystävän pojalle joka on väliveli, eli sekä pikku- että isoveli. Tuo poika täytti tovi sitten 5 vuotta... Paita on neulekoneella tehty, osat on yhdistämättä ja kaulus tekemättä... Toinen ikuisuusprojektiksi päätynyt on oma neuletakki, jota ennätin neuloa jonkin matkaa kunnes se lakkasi kiinnostamasta. Ilmeisesti palmikossa tullut virhe harmitti niin paljon että koko työ jäi, en muista tarkalleen. Sitten on oranssit villasukat itselle. Itseasiassa ne on olleet käytössäkin jo, mutta niistä pitää resori neuloa pidemmäksi etteivät purista pohkeita. Sitten on toiset sukat, jotka ovat vasta kärjissä, mutta lanka on niin ihanaa että haluan ne pian valmiiksi.

Yhden ufon jo selätinkin pojan toiveesta... Olinpa sitten aloitellut nuoremmalle kummitytölle matoa ehkä 3-4 vuotta sitten ja todennutkin tarvitsevani niitä puikkoja ja sitä lankaa johonkin muuhun. Nyt se on ollut pojan leikeissä jo viikon päivät ja on "raari" lelu toiselle.

Jos vaikka noista oransseista sukistani alottaisin fufoilun jahka nämä "ei-vielä-ufoutuneet" piposet saan käsistäni valmiiksi.

Ei kommentteja: