maanantaina, toukokuuta 01, 2006

Hyvää Vappua!

Tässä virallisesti Fufoni. Tiedän, etten painiskele raskaassa sarjassa keskeneräisyyksieni kanssa, mutta haluan ottaa härkää sarvista ja tarttua tuumasta toimeen! Olen kuulut, että Fufot ovat melkoisen lisääntymiskykyisiä! :0)

Vasemmalla valkeat Kuuran kosketus- sukat. Neulominen tyssäsi aikanaan siihen, etten ollut tyytyväinen neulejälkeeni, ensimmäinen tiimalasikantapää- kokeilu hieman epäonnistui ja toisessa sukassa neuletiheys muuttui paljon tiheämmäksi. Luulen, että puran tuon aloituksen ja aloitan toisen sukan puhtaalta pöydältä.

Sukkien vieressä oikealla on vauvan pieni nuttu. Tämä vain jäi kesken. Langat ja ohjekin varmasti vielä jostakin löytyy, mutta mitkä puikot? Ja sovelsinko kuitenkin ohjetta?

Mitä! Nytko on ensi kesä? Nutun vieressä oikealla näette surullisen virkkauskokeiluni. Tästähän piti tulla kesäkassi, mutta virkkaaminen ei pitkän tauon jälkeen ollut helppoa. Enpäs saanut edes suoraa reunaa kunnolla aikaiseksi. Lupasin viime kesänä, että ensi kesäksi... Ikinä en olisi uskonut, että melkein vuosi voi mennä näin nopeasti!

No sitten, ristipistotyö. Minä onneton menin innoissani söhlimään tiheyden kanssa. Siispä kirahvi ei jalkoineen oikein mahdu kangaspalalle... Täytyy kai lyhentää jalkoja, mutta mikä kirahvi se sitten on? Mini-kirahvi.

Ja miten homma etenee, siitä seuraavassa postauksessa. Oliko meillä joku tiheys, jolla on hyvä huikata kuulumisia vai postataanko jokainen omaan tahtiin?

Siniset Silmukat

3 kommenttia:

Helminalle kirjoitti...

Hyvä, hyvä - siitä se lähtee!!

Ehdotan, että kukin kertoilee omaan tahtiinsa edistymisistään tai takaiskuistaan ja about kuukausittain jokainen voisi vielä koota väliaikaraportin.
Lähinnä, montako valmistunutta vaiko eikä yhtään. Ja mikäli uusia ufoja alkaa kertyä nurkkiin.......

Minäkin yritän pitää kirjaa osallistujien valmistuneista, mutta varmuuden vuoksi olisi hyvä, että jokainen pitäisi kirjaa omista fufoistaan loppurutistukseen (ja palkintojenjakoon) asti.

Jos on ehdotuksia tai toiveita tämän(kin) asian suhteen, kommentoikaa!

Krista kirjoitti...

Hei tuosta kirahvi-työstä! Entä jos ompelet tuon valkoisen kankaan ympärille jotain värillistä kangasta (esim. sinistä tai vihreää) ja jatkat samassa mittakaavassa (yli valkoisen kankaan). Minusta niin voisi tulla hauska...jos vain langat riittää.

MysteryKnitter kirjoitti...

Kristan idea kuulostaa hyvältä. (täytyi nyt tuollainen heittää tänne, kun ei voi oikeen toisen fufoilijan puolesta mennä hihkumaan että "hyvä idea, hyvä idea")