torstaina, toukokuuta 04, 2006

Käviskö kelleen?

Haluaiskohan joku vaihtaa minun ufot omiinsa?
Sitä vain tulin kertomaan, etten vieläkään ole saanut kuvattua yhtäkään ufoa....
Tsii-pa-dii-pa...mitenhän ne ufot on muodostuneet *viheltelee* .
Eipä vissiin tarvitse ihmetellä, jos on niin saamaton, ettei viitsi edes etsiä niitä esille. ;o)

Joo, mutta kun tota noin..äitienpäivä! Äidille pitää tehdä ensin huivi loppuun. (ja mitähän uutta, tosi tärkeää aloittaisi ennen ufoja) ;o)
Koetan ryhdistäytyä, kunhan kerkiän (tälleen kun tulee 21 jälkeen kotiin töistä, ei jotenkin enää jaksa...niitä uusia kyllä vois..). ;o)

3 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

*nauraa* toi on aika paha ... oisko joskus muuten ideaa vaihtaa oikeesti jotain Ufoja ... suunnilleen samankokoisia jne jne onhan niitä ollut villasukkien vaihtoa ja laukkuvaihtoakin, miksei sitten Ufojen vaihtoa?? Valitettavasi olen sen verran uusi bloggailija etten ole ollut mukana kummassakaan, enkä myöskään hamstereissakaan...

Krista kirjoitti...

Siinä on sellainen ongelma ainakin minun kanssa, että minä olen vasenkätinen ja neulon "toisinpäin". En sano että väärään suuntaan kun minusta oikeakätiset neuloo väärään suuntaan. ;oD

Mutta vois se ainakin auttaa karsimaan jotain turhanpäivästä yritystä kerälle takas.

Tuosta tuli mieleen, että vois olla hauska tehdä joku neuletyö niin, että yksi aloittaa ja tekee jonkin verran (esim.20g lankaa), sitten työ lähetetään seuraavalle. Hän jatkaa eteenpäin ilman ohjetta ja aikanaan antaa seuraavalle. Mahtas tulla aika "mielenkiintoinen" työ. ;oD)
Kyllähän fufoilua voi näinkin vältellä, ideoi vain kaikkea muuta hassua. ;o) Mutta pitää lähteä just töihin, ei voi aloittaa nyt mitään.

Villasukka kirjoitti...

Olisi varmasti mielenkiintoista tehdä! Ja tuloskin - paljonkohan meidän käsialat vaihtelee ;)