tiistaina, toukokuuta 02, 2006

Mun Ufoja

(Nyt jos kuvat ei näy niin se on mun vika kun vaan copy-pastesin tän mun omasta blogista... korjaan sit)

Tässä aikani kuluksi kuvasin kaikki mun Ufot.. tai no.. jos oikein kaivaa, voi jostain löytyä vielä jotain, mutta ne mitä muistan on tässä.

Ensimmäisenä murheenkryyni. Ihan kiva paita ja ihan kiva tehdä, mut BabyUllia 2,5mm puikoilla kirjoneuleena ei oo oikein mun juttuni. Tää täytyy kuitenkin ehdottomasti saada valmiiksi kesän aikana. Muilla ei niin väliä.

Koska halusin kirjoittaa vain yhden postauksen, niin ymppäsin sit useampia kuvia kerralla. Tämä trio on valmiiksi saatettavia. Jonnan hevospaita Pirkasta, mun virkattu paita, joka on kyllä liian leveä, joten voi olla että puran ja teen uudestaan sekä Xenialle jo pieneksi jäänyt aivan käyttämätön 70 cm kokoinen villapaita, jonka kaulus on päätelty liian tiukkaan. Asia täytyy siis korjata. Hevospaidasta puuttuu puoli hihaa, virkatusta paidasta yläosa ja hihat. (Klikkaa kuvaa isommaksi niin näkyy paremmin)
Nämä taas ovat hyvin epävarmoja. Ensimmäinen menee purkuun ja saa uuden elämän jonain aivan muuna. Keskimmäisestä sukasta on jo puikotkin lähteneet kävelemään.. voi olla että puran kantapään ja teen tiimalasina. Viimeinen onneton on kaulaliina. Tuo lanka on ihan kamalaa ja tahdoin kadottaa sen johonkin. Joku saa tästä sitten joskus lahjan. Tää on autokäsityö.
Ja tässä erilaiset tilkut. Ja tuo kaulaliina sillä siitä saattaa tulla joku muukin kuin kaulaliina. Ensimmäisenä Mallitilkku. Langat ovat Woolia, mallineule Solveig Hisdalin Kuviot Silmukoiksi-kirjasta. Tuon värisen villatakin haluaisin tehdä tytöille, mutta voi olla että jää hamaan tulevaisuuteen. Tuo tilkku saa uuden elämän osana jotain aivan muuta.. Toinen on Novita Miniä. En tiedä mitä siitä on pitänyt tulla mutta katsotaan. Tästä tulee myös jotain aivan muuta kuin mitä siitä on pitänyt tulla.

Voi olla että tuo onneton kaulaliina kamalasta langasta päätyy vaikka .. no en edes keksi miksi, mutta katsotaan sitäkin. Voihan olla että siitä kasvaa ihan kelpo kaulaliina.

Ei mulla näitä niin kovin montaa ole.. paitsi että yksi lapanen ja yksi sukka kaipaavat kumppania. Jos ne lähettäis treffeille niin tuliskohan sieltä pikkulapanen ja pikkusukka takaisin..

Eli sellaista elämää täällä. Toivon suuresti että saisin kaikki valmiiksi kesän aikana, mutta jos joku jää niin sen kyllä puran (paitsi tuon leppäkerttupaidan).

EDIT: No joo, kirjahyllyssä on yks virkattu liina ja kukkalaudalla lojuu Xenian kesäpaita, jonka insipiraatio loppui kun hihan liittämisessä kaarrokkeeseen tuli virhe jonka huomasin vasta viimeisillä kerroksilla. Vieläköhän muualta löytyy jotain.. ;P

Ei kommentteja: