torstaina, toukokuuta 04, 2006

Ja vielä lisää..eikö nää koskaan lopu?

Että näin.

Nää muistui vielä mieleen kun join teetä ja katsoin telkkaria. On siis todellakin aihetta ryhdistäytyä ja tehdä nuo keskeneräiset valmiiksi ennenkuin aloittaa muuta, paitsi jos on ihan pakko tehdä jotain. Esim. mun siskolla on syntymäpäivä tiistaina enkä oo uhrannut vielä ajatustakaan lahjalle. Kassotaan mitä keksitään.

Mutta näihin keskeneräisiin.. hihatin Novita Maximasta. Siis 100% akryylia, paksua kuin mikä. Lämmittämään kun istun talon vetoisimmassa kohdassa neulomassa. Hiha on ollut tuossa vaiheessa 4 kk.

Sukka.. pariton sukka. Kirjoneulekuviot on koostettu monesta ohjeesta ja ne pitäis etsiä uudelleen.. tehty joskus toissavuonna. Saa todennäköisesti parin jos löydän langat vielä jostain.
Lapanen. Joku saattaa katsoa, että onpa tutun näköinen. Tämän lapasen tein joulun alla eikä se koskaan saanut paria. Tää on neulottu kärjestä alaspäin ja peukalo on kiinnitetty samalla paikoilleen. Ohje Magnificent Mittens-kirjasta ja langatkin on vielä tallella. Ja nyt kun mulla on hyvät 3,5 mm ebenpuiset puikot niin voisin vaikka tehdä tuon parin.. paitsi jos käsiala on kovasti eri kuin 3,5mm bambuisilla.
Että ihan aikuisten oikeesti on aika tehdä näille jotakin. Miehelle vielä toissapäivänä sanoin, ettei mulla oo kuin ehkä 5 ufoa.... :P

1 kommentti:

Helminalle kirjoitti...

autsch... taidan tietää tunteen ;)