tiistaina, kesäkuuta 10, 2008

Fufo-tili avattu täälläkin :)


Kohta fufokuu on puolessa välissä, joten sietääkin olla valmista. Kuvassa olevat sukat aloitin joskus kevväämmällä (junou ;)) mutta jäivät jalkoihin muitten murheitten painaessa. Japanilaiset sandaalisukat (kirjasta Suloiset sukat) tein Novitan Tennesseestä kolmosen puikoilla. Mulla on tosi pieni jalka noihin ton kirjan kokoihin nähden, joten joka ohjetta saa vähän mulkata. Silmukoita aloituksessa 56, ja varvasosia en enää edes muista, saattavat jopa olla keskenään erilaiset. Mutta kivat ovat ja tarpeeseen joten Kiitos Fufokuun, nämä tulivat valmiiksi!

ai juu, vähän tarinaa siis näistä sukista. Ensimmäinen sukka jäi siis kesken keväällä, johonkin puoleen väliin kärkeä. Sunnuntaina paistoi sitten parvekkeelle niin sopivasti, että otin nojatuoliasennon ja tarvikkeet mukaan, röhnötin soffalla ja tein ensimmäisen sukan loppuun ja aloitin toisen vartta. Toisen sukan teinkin melkein kokonaan sitten illemmalla paikallisella sataman terassilla, jossa ohikulkijat ihmettelivät, että eipä ole tuollaista terassilla ennen nähtykään ;) Näin.

Ja esittelyä vielä..

Olen Heini, ensimmäistä kertaa fufoilemassa. Olen neulonut periaatteessa aina, mutta viime syksynä hurahdin blogeihin täysin, kun etsin villasukkaohjeita netistä. Olen kullut on muillakin toisen sukan syndrooma, siksi kai ne aina ufoutuvat ;)
Ufoja tästä talosta löytyy enemmänkin. Jämistelystä jäi keskeneräiseksi A:n kaulaliina 7veikasta, sitten on pirate-mittensit kesken Ainosta omalla muokkauksella tietysti, sitten jotkut hyvin vanhat siniraidalliset villasukat nallesta, Vihervaara viimeistelyä vaille sekä Shalom-neule (syystä että tuli minulle kokoa teltta). Niin ja pari huivin alkua... Ja ja ja ja... Eli lista on loppumaton, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että jollain muullakin taitaa olla noita ufoja jemmoissa...

Ihana vesisade tuolla ;) nam. Hyvä sää ja syy tikkuilla!

1 kommentti:

bembel kirjoitti...

perfect!!! i need it in the winter!!!