lauantaina, kesäkuuta 14, 2008

Mattimyöhänen ilmoittautuu mukaan

Mattimyöhäsenä ilmoittaudun mukaan ufojen vähentämistempaukseen.
Viime fufoilukierroksen antia oli lähinnä se, että löysin muutosta muuttoon mukanani kulkeneen ufojen pesän ja tajusin ,että ufoille voi tehdä muutakin kuin antaa niiden pölyttyä piiloissaan. Huomasin siis,ettei epämieluisaksi muuttunutta työtä ole pakko väkertää valmiiksi vaan voi purkaa epäonniset teelmät ja uusiokäyttää langat. (Langastahan aina on pulaa!)

Tämänvuotisen tempauksen kohteeksi olen valikoinut seuraavat ufot.

1. Pipo Samoksesta

Pipo jämäkerästä Samosta jäi kesken kun lanka loppui. Olen satavarma, että jossain piileksii pieni nyttönen samaa lankaa...

2. Bombshell Marilynistä


Lankahamsteriuden huumassa neulottu tähän pisteeseen- kaula-aukon viimeistely puuttuu. Neuloisiko helmineuletta, ribbiä vai mitä? Kaula-aukko on iso ja retkottaa vaikka miten.

3. Lapsen sukat


Nämä nyt vaan on jääneet kesken. Lankana Regian puuvilla-villasukkalanka.

4. Peittotilkut


Nämä kuuluu sarjaan iäisyysprojektit. Vaakalappusia 7-veikasta 3,5 mm:n puikoilla. On se vaan niin vaikeaa tehdä samankokoisia ja tasalaatuisia lappuja...


1 kommentti:

Pelagia kirjoitti...

Vaapukka, jos haluat tuon Samos-piposi neuloa valmiiksi eikä lankaa löydy, niin minulla on tuota Samosta useampikin kerä vailla varsinaista tarkoitusta - eli jos haluat yhden niin voin postittaa!