keskiviikkona, kesäkuuta 11, 2008

Pelistä pois :(

EDIT: no enpäs sitten jättäydykkään leikistä pois ... kiitos kannustuksesta!! Eli remmissä ollaan loppuun saakka!

Nyt on leikit leikitty ja lähdettävä on ...

Rehellisyyden nimissä tulin kertomaan, että olen aloittanut eilen uuden työn. Eli tämä Fufoilu jäi minulta pahasti kesken. Osallistun sitten talvi Fufoiluun noiden villapaitojen ja Pinwheelien kanssa, mikäli ne ei ole siihen menessä valmistuneet.

Mutta tsemppaan kyllä teitä muita ihan satasella.

Ystävällisin terveisin, Katiija

4 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Eihän tässä kai mikään este ollut uusien töiden aloittamiselle, vaan tarkoitus oli, että yrittää saada jotain tehtyä ikuisussprojekteille jossain vaiheessa?

Vai onko nyt ihan erehtynyt? Koska siinä tapauksessa minä putosin jo heti ennen kuun alkua pois.

Outi kirjoitti...

Tämän vuotisissa säännöissä ei ole määritelty ettei uusia saisi aloittaa - taisi olla jonain aikaisempana kertana! Joten mun mielestä uusien aloittaminen ei ole este, kunhan niille vanhoillekin tekee jotain...

Tsemppiä!!

uhoava gnu kirjoitti...

Ei uusien aloittamisen pitäisi olla este! Minäkin olen aloittanut uuden työn jo ennen kuin ensimmäinenkään fufo on valmis - pitäähän kummisedän synttäreille viedä jotain itse tehtyä...

Helmis kirjoitti...

Totta, uusia töitä saa aloittaa ja mitä tahansa muuta työtä voi jatkaa ufoilun ohessa. Sikäli ei tarvitse kenenkään hypätä matkasta pois. Voihan joku ufotus vielä tarttua puikkoihin kuun jatkuessa :).

Jos kuitenkin tuntuu, että ufofufoilu ei missään tapauksessa tule enää kyseeseen, niin toki voi poiskin jättäytyä. Siinä tapauksessa mukavaa kesäkuun jatkoa muissa puuhissa!!


Kuten muutkin jo ovat todenneet, samoin itse olen tehnyt kaikkia muita töitä ja uusiakin aloittanut.
Fufot kyllä jo kuvasin ja listasin ja yksi niistä kovastikin kiinnostaisi. Jospa vain löytäisin siihen sopivat puikot ilman, että ne pitää nyhtää toisesta kesken olevasta työstä irti :(.