perjantaina, kesäkuuta 27, 2008

milliinin fufotuloksettomuus

Näin kävi, että Suomen käsityön museoon tehty neulegraffiti vei aikaa (mutta tuli valmiiksi), ja tehokkaasta aloituksesta huolimatta ufoista ei tullut valmista.

Cable netsit purettiin, ja niistä tuli Fire walk with me-sukat. Lasketaanko tää valmiiksi? Vai onko tää uuden aloittamista? Jos on, kylläpä hävettää.
Tirolilaissukat ovat samassa tilanteessa kuin aiemminkin, en raaski purkaakaan mutta ei yhtään kyllä nappaa neuloakaan. Muut sukat kyllä kiinnostaa. On se kumma.
Hexagon-takkiin on virkattu kymmenisen lappua lisää ja toinen etukappale on melkein yhdistetty. Valmiiksi sitä ei voi sanoa hyvällä tahdollakaan.

Aion jatkaa Hexagonin tekemistä, vaikka tulisi sata ja kymmenen uutta mieletöntä ideaa vastaan. Ainahan ne voi laittaa Ravelryn jonoon :) Ois aika saada tuo jo valmiiksi.

3 kommenttia:

Riikkis kirjoitti...

Minun logiikkani mukaan Cable netsit lasketaan valmiiksi. Lainaus säännöistä:

"1. Kuukauden kuluessa tehdään jotain kaapin perälle jämähtäneille tosiufoille (* ufo = unfinished object eli keskeneräiseksi jäänyt käsityö). Työn saa purkaa, tai sille saa keksiä jotain ihan uutta ihanuutta, vaikkapa huovuttaa entisen villapaidantekeleen, pilkkoa sen osiin ja tehdä lämminvuorisia rantasandaaleja osista. Vain mielikuvitus on rajana."

Kyllä tuo minusta ihan selkeesti sanoo, että purkaminen ok. Minäkin oon purkanut ja paljon :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Graffiti oli kyllä hieno!

Helmis kirjoitti...

Purkaminen lasketaan ehdottomasti myös ufotyön valmistumiseksi! Onnea siis, ei se aina ole helppo se purkupäätös, mutta sitä hauskempaa, jos/kun löytyy langoille hetikin uusi (parempi!) kohde!

Kiitos mukanaolosta :).