keskiviikkona, kesäkuuta 25, 2008

Purkua puikoille
Kyllä täälläkin (vihdoinkin) ihan tosissaan fufoillaan! Purussa - ja suoraan purusta uudelleen puikoille on siirtynyt wanha isovelineule, jonka edellinen yritelmä viimeksi jäi sinnikkäistä yrityksistä huolimatta ilman hihoja. Nyt kyllä vähän jänskättää, saanko vieläkään sopivia hihoja aikaan. Edelliseen kun todellakin yritin ainakin 5-6 kertaa niitä tehdä ja aina niissä meni mitoitus jotensakin pieleen.

Seuraavaksi pitäisi vielä löytää hyvin jemmatut vartalokappaleet, että voisin nekin purkaa ja jatkaa neulomista.

Voi olla, että ihan kuun loppuun mennessä en tätä saa valmiiksi, mutta siitä viis, kunhan tämä vain siirtyisi lopulta ufosta fufoksi.

Tsemppiä loppukiriin kaikille!!

P.s.tArvontapalkintoja ovat luvanneet lahjoittaa Maartsi, Marelo, Pappipuikoissa sekä meikä. Kiitos kaikille lahjoittajille avokätisyydestä :)! Palataan arvonta-asioihin kun kuukausi on kulunut.Jatkofufoilusta kiinnostuneita, mahtaako olla? Mä voisin ainakin varjofufoilla vähintään siihen asti, että saisin tämän yhden työn puikoilta pois...

5 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Mulla ufoja riittää maailman tappiin, jatkan siis joka tapauksessa. Jos ei muut ole mukana, niin nyhverrän yksin, kuten yleensäkin...

uhoava gnu kirjoitti...

Minäkin olen valmis jatkofufoiluun! Samallahan näitä keskeneräisiä neuloo, kun uusia aloittelee..;) Toivottavasti ehdin saamaan edes sen vauvan nutun valmiiksi kesäkuussa!

Monna kirjoitti...

Minä myös! Löysin vihdoin unipussin ohjeen ja homma jatkuu. Branching out -huivia ei voi paljoa tehdä päivässä, kun niskat kipeytyy, mutta aion senkin saattaa valmiiksi, hitaasti mutta varmasti :)

Outi kirjoitti...

Joo, villatakin verran voisin vielä jatkaa fufoiluja... ja pitkän tähtäimen tavoitteena saada MS 3 valmiiksi ennen seuraavia (kesä) ufoiluja:)

Meilaillaan tosta arvonnan organisoimisesta myöhemmin, eiköhän munkin jemmasta joku palkinto löydy!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kyllä kiitos tarjouksesta, kyllä jatkettaisiin! Eivät nämä tosiaan tästä mihinkään lopu - ja mikä pelottavinta, ounastelen kyllä, että ufoja laskeutuu meidän leveysasteille koko ajan lisää...