maanantaina, kesäkuuta 23, 2008

Toinen selätys :)

Kyllä nyt on hyvä mieli :)

Jalmarin villapaita
Ohje: Moda xx malli 36 Raitapaita (olikohan kesä 2006 tms, etsin tiedon)
Koko: 5/6 v
Lanka: Nalle Colori
Puikot: 3 ja 3,5 mm
Kulutus: 221 g

Tätä paitaa on tehty hitaasti ja hartaudella toisten töiden puskiessa ohi muistaakseni tammikuulta 2007, mutta voi olla jo syksynpuolella aloitettu. Tänään se vihdoin valmistui, kiitos Fufo-tempauksen innoituksen! Jo aloittaessani arvelin työn olevan pitkä, joten tein kokoa isomman ja siinä on vielä kasvunvaraakin :) Hihat tein pyörönä, mutta muuten seurasin ohjetta. Ohjekirjojen avulla poimin kauluksen silmukat eritapaan kuin koulussa olen oppinut (kts. Stitch'n bitch neulojan käsikirja, löysin omasta kirjastosta ja tekis mieli investoida itellekin) ja opettelin neulomaan saumoja, kun kouluaikaiset opit olivat unohtuneet (yhden villapaidan tein yläasteella.) Tyytyväinen olen.

Innoissaan poika oli paidastaan, mutta lopuksi tahtoi pois, kun kutitti. "Äiti, minä voin laittaa tämän uloskin, kun tämä on niin lämmin paita, voinko laittaa?" Toivotaan, ettei kutitus ilmene niin ylivoimaiseksi ettei paitaa huolita päälle. Tuo Nallelanka on pojan lemppariväri, siitä on jo sukat ja tumput tätini tekeminä (ja kovasti pidettyinä) ja itsetekemäni pipo.

Fufoilun myötä on edistynyt myös serkun kaulahuivi, ja unipussin hiha, mutta nyt pitäisi löytää pussin ohje, että uskaltaisi jatkaa... Hämmentävän vähän töitä puikoilla :-D

Ei kommentteja: