maanantaina, toukokuuta 04, 2009

Käsittämättömän lyhyt lista

Pelagia tässä, terve! Pitkään arvoin, lähtisinkö mukaan Fufoiluun tänä vuonna, sillä nolottaa ihan kertoa... Viime vuoden ainut ufoksi jäänyt on sitä edelleen... Onneksi on tuo Ravelry, josta voi tilanteen tarkistaa nopeasti, joten tässä suht' lyhyt listani:

1) tyttären torkkupeitto, johon "värikynä"tilkut neulottu, kokoonompelua ja päättelyä vaille valmis.

2) kummitytön bolero, josta uupuu kainaloista muutamn sention sauman ompleu, napin kiinnitys ja päättelyt. Piti olla valmiina viime elokuussa...

3) oma musta bolero isoveikasta. Jäi kesken, kun aloin arpoa, neulonko helmaan pitsikuviota, ja sitten tuli varmaankin jokin niistä viime vuoden 44 piposta ja vei kaiken huomioni... Taitaa olla kärkipäässä ehdokkaaksi ufosta, josta ei juuri nyt valmista tule, sillä paksu musta villalanka ei hirveästi kiehdo näillä keleillä...

4) hihattimenalku nutrianruskeasta puuvillalangasta. Ostin nämä langat viime vuonna, kun olin silmäklinikan jonossa ja aikaa piti tappaa muutama tunti, eikä tullut neuletta mukaan, joten spurttasin Menitaan ja aloitin vain jotain. Se jotain on edelleen vaiheessa ja päätynee takaisin kerälle.

5) Viime vuonna virkkasin äidille äitienpäiväksi pöytäliinan. Siitä asti äiti on pyydellyt, että virkkaisin sille kaveriksi tyynynpäällisen. Piti valmistua huhtikuun alkupäiviksi, kun äidillä oli synttärit, mutta jäi jostain syystä kesken. Puuttuu kaksi kerrosta.

Että näin. Minulla ei yleensä ole hirveästi keskeneräisiä, mutta jotkut niistä vain ovat sitkeämpiä kuin toiset. Katsotaan kuinka ämmän käy, mutta nyt ei kestä enää, pakko mennä jatkamaan Kanada-pelin seuraamista!!!!

Ei kommentteja: