tiistaina, toukokuuta 05, 2009

Taisto ufoja vastaan on alkanut

Olen Cefut ja kirjoitan blogia nimeltä Neulojan ajatuksia. Neulomista olen harrastanut aktiivisesti vuodesta 2006 lähtien, sitä ennen neuloin noin sukkaparin vuodessa. Virkkaamisen opettelin muutama vuosi sitten Koukussa-kirjan mukaan. Olen ensimmäistä kertaa mukana Fufoilussa ja ufoja on kertynyt kiitettävä määrä vaatehuoneeseen.

Tässä olisi taistelukohteeni eli ufot:
  1. Miehen villapaita, Novita 2008 syksy, ohje nro. 50, tähtineulepusero. Villapaita on puolikkaita hihoja ja kaulusta vaille valmis. Tähtineuleen neulominen on alkanut tökkimään paljon, joten tämän loppuun saattamiseen tarvitaan silmukka kaupalla motivaatiota. Kaiken lisäksi tämä on joululahja, joka ei ikinä valmistunut jouluun mennessä ja villapaidan saaja odottaa paidan valmistumista kuin joulupukkia jouluaattona. Pusero on ollut keskeneräisenä syksystä lähtien.
  2. Virkatut tossut, joista toinen tossu on valmiina. Ohjekin on todella yksinkertainen, mutta aina on ollut muka parempaa tekemistä kuin virkata toinen tossu valmiiksi.
  3. ET-kassi, joka on ollut vasta keskeneräisenä muutaman kuukauden. Kassista puuttuu kahvat. Kassi on harjoitusversio ja sisältää paljon virheitä.
  4. Virkatut pitsihansikkaat, joiden kohtalona on purkaminen. Haluaisin tehdä tästä langasta mielummin kunnollisen ET-kassin.
  5. Kukkamatto, joka on vuosikertaufo. Puuttuu enää terälehdet ja sitten saisin parvekematon.
  6. Koukuttu peitto, mutta tähän työhön käytetään jämälankoja eli ei tule valmistumaan tämän tempauksen aikana.
  7. Virkattu toppi, Novitan kesä 2009 - lehdestä. Topin yläosa on isoäidinneliöitä ja alaosa simpukkavirkkausta. Toppi on ollut keskeneräinen muutaman viikon, joten ei ole kunnollinen ufo.
Toivoisin voittavani ainakin fufoilun aikana miehen villapaidan, mutta mitä enemmän on ufoja selätetty sen parempi! Tällä hetkellä neulon Stella-langasta turkkilaisneuloksella hääjuhliin shaalia, joka on pakko olla valmis ennen toukokuun loppua.

Toivotan kaikille osallistujille oikein voitokasta fufoilua!

Ei kommentteja: