tiistaina, toukokuuta 05, 2009

Talutimen ekat selätetyt

Talutin täälä moi. Ekaa kertaa olen mukana fufoilemassa (voi luoja, kuinka oon huono näiden esittelyjen kanssa ...) ja tarvetta tälle kyllä on. Yleensä keskeneräisiä neuleita on tuossa käden ulottuvilla 3-5 ketaletta. Sitten kun iskee siivousvimma, niin ne nakataan kassiin ja varastoon talteen. Sittenhän voi hyvin alottaa taas jotain uutta, kun ei jaksa kävellä jokusta metriä varastoon ja neulepisteessä on tilaakin! :D Niin ja blogini on Taluttimen tuotoksia.

Kaivelin mystisiä nyssäköitä varastosta eilen. Eilen sai purkutuomion 1 mambolakki, vauvan sukka, melkein kantapäässä ollut embossed leaves -sukka, säärystin ja yksi pariton sukka. Hyvin on päästy alkuun juu, mutta selätettävää kyllä vielä riittää ...

Sunnuntaina otin itseäni niskasta kiinni ja kaivoin kaapista kenties pitkäikäisimmän ufoni. Tätä on neulottu joskus vähän yli 2 vuotta sitten, muistin ettei se ole paljoa kesken, mutta yllätyin silti iloisesti kun vain kylkisaumat oli ompelematta. Voi ihana laiskuus <3Malli: Joku vähän yli 2 vuoden takainen Moda. Tää oli lehdessä vaaleanpunasävyisestä Cocoksesta.
Lanka: Novita Cocos 400 grammaa
Puikot: Sopivat ilmeisesti ...
Koko: Sopiva sekin

En kyllä oikeesti ole vielä päättänyt, että tykkäänkö tästä vai en. Jos mä sen parin vuoden päästä tietäisin ... Lisää juttua kohta blogissa.

Ei kommentteja: