tiistaina, kesäkuuta 03, 2008

Pöh, päh, ja pah!

Isälleni jo kauan tekeillä olleet villahousut pakoilevat minua, enkä suunnattoman innostuneista (=hah!) yrityksistäni huolimatta ole onnistunut vielä paikallistamaan niitä rajoitetusta 8 neliön tilasta. Onko tällaisilla ufoilla joku ihan oma nimi? Hiding unfinished objects eli HUFO?

Sitten löytyi muistin perukoilta vielä yksi ufo: taisi olla viime kesä, kun virkkasin itselleni mustan kolmiohuivin Zitronin Evitasta, ja siitä innostuneena aloitin sitten uutta Regian silkkisukkalangasta. Muistan vielä huivin aloituksenkin, teimme reissua Hiittisiin ja Rosalaan viikinkikylää katsomaan, ja sillä reissulla huivi pääsi jo varsin pitkälle... Mutta sitten huomasin, että kahdellä kerällä lankaa ei pitkälle pötkitä eli huivista olisi tullut lähinnä tyttären harteille sopiva koristus, ja kotiin päästyä nakkasin huivin jonnekin harmistuneena. Muutaman kuukauden arvoin, RAATSINKO ostaa yhden kerän lisää (ihan kuin meikä joskus olisi edes pysähtynyt laskemaan, kuinka paljon euroja makaa tuolla lankahuoneessa... )ja kun lopulta sain itseni kauppaan ja kerän ostettua, ei enää huivi huvittanut_sitten_yhtään. Ja siinä tilassahan se huivi-raiska on edelleen. Jossain vaiheessa olen sen siirtänyt ihan väärään laatikkoonkin, joten se ei pompannut silmille kaivellessani muita ufoja esiin, mutta tuosta ufosta ainakin tiedän, missä laatikossa se piileksii...

Isän villahousut lienevät sitten jossakin niistä noin 30 laatikosta, joihin en vielä ole kurkannut... =) Mutta pikaisen yhteenlaskun tuloksena minulla on siis omatunnollani tällä hetkellä seitsemän selätettävää ufoa. Katsotaan kuinka käy.

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

:)) toi Hufo piristi kummasti :)) no, josko ne jostain löytyisi... tsemppiä etsiskelyihin, musta vähän tuntuu, että aika loppuu kesken, mutta voihan sitä jatkaa ufojen selätystä sen jälkeen - tai aloittaa läjän uusia!!

iso gnu kirjoitti...

Työpäivän lopuksi luettu fufo-juttuja ja olipa hyvä juttu tuo Hufo! Kiitos virkistyksestä! Kiva että kaikilla muillakaan ei ole kaikki ufot tietyssä paikassa ja käden ulottuvilla tai muistissa... Listauksen jälkeen on tullut muutama mieleen- täytynee laittaa uusi postaus vielä löytyneistä ufoista.