tiistaina, kesäkuuta 03, 2008

Tahruskan keskeneräiset

Meinasin yrittää lähestyä tätä hommaa realistisesti, ja esitellä vain ne pari ufoani, joihin minulla saattaisi ollakin nyt jotain valmistumis- tai ainakin etenemismahdollisuuksia.

Ilun ohjeella tehty Sherborne Abbey kaipaa 1,5 hihaa ja lisäystä helmaansa. Helmaakaan en uskalla valmistaa ennen hihoja kokonaan, kun en ole langan määrästä varma. Lopputulos saattaa myös olla pari kokoa liian pieni... Takki on aloitettu viime heinä-elokuussa, epäilisin. Lanka on Lana Gatto -merinoa, ostin joskus puoli kiloa Huutonetistä. Ihanan pehmoista, hyvä takki tuosta tulee jollekin joskus.

Keskeneräinen Sherborne Abbey

Secret of Chrysopolis on aloitettu lokakuussa, nyt himppasen yli puolen välin. Loppupuolen pitäisi sujua nopeammin kun kuvio on jo tuttua, mutta silti eteneminen on ärsyttävän hidasta. Lopputulos on todennäköisesti huiman suuri... Lanka on Grignascon Merinosilkiä 3mm puikoilla, eli ei mikään ihmekään, että jälkeä ei oikein synny.

Keskeneräinen Secret of Chrysopolis

Kaapin pohjalta löytyisi todennäköisesti muutakin kivaa, mutta haluaisin ensin saada nämä valmiiksi. Sen jälkeen on hyvä kaivella esiin vielä vanhempi sukupolvi ja jatkaa niistä...

1 kommentti:

Rouva Oranssi kirjoitti...

Gauhianbal vilkutuksia täältä InsideOutista. Nääs kun mun pääasiallinen ja vanhin ufoni on Sherborne Abbey. Eilenkin sitä tohkeissani tahkosin, ja hitsivie huomasin virheen palmikossa noin 4 krs alempana. Eikä!! Lisäksi pitäisi osata mitata joko olen kainaloissa. En oikein osaa päättää ja sitten harmittaa jos tulee väärän kokoinen. Itselle neulon. Tsempatkaamme toisemme vauhtiin, kohti Sherbornea, ohoi!