sunnuntaina, kesäkuuta 10, 2007

Helou!

Tulinpa minäkin pikaisesti tsekkailemaan tilannetta.

Meitä on muuten mukana fufoilemassa 42 tyyppiä. Siinäpä sitä vertaistukea löytyy.
Ilmeisesti porukka on saanut vipinää viimeistely- tai purkuhommiin, sillä ihan selvästi valmista syntyy koko ajan eri tahoilla.

Ufoilussa lasketaan siis myös puretut työt "valmistuneisiin".
Joskus vaan on niin suuri kynnys purkaa monen tunnin, viikon, jopa kuukauden työ, vaikka oikeastaan itsekin tietää, ettei homma toimi.

Itselläni on usein viimeinen kynnys purkamiseen se, että ajattelen aloitetusta työstä olevan tavallaan helpompi laskea tiheyksiä, silmukkamääriä ynnä muuta. Siis sitten, kun tai jos joskus alkaa jotain uutta työtä väsäämään niistä langoista.
No, viime vuonna ufoillessa purin aika monta työtä, enkä yhtäkään niistä ole hetkeäkään kaivannut - päin vastoin!

Täsmennän vielä KirsiJ:n kysymykseen, että uusien töiden aloittaminen EI ole millään muotoa kiellettyä fufoilun säännöissä. Joskus niistä uusista töistä voi jopa saada mukavaa potkua vanhojen parissa pakertamiseen. Välillä tulee myös oikeita tilaustöitä tai muita tarpeita, niitä kukin tekee ihan omien suunnitelmiensa ja tarpeidensa mukaan.

Sehän oli enemmänkin sellainen oma vieno toiveeni, etten taas hurahtaisi uusiin aloituksiin ennen vanhojen valmistumista.

Olen nyt koonnut tähän listaa niistä, jotka tähän mennessä ovat saaneet jotain valmiiksi asti.

Ihan joka sanaa en ole kaikista viesteistä lukenut, joten korjatkaa, jos jokin työ ei sittenkään ole mielestänne valmis, tai jos olen unohtanut jonkun listalta.
Tämän illan aikana ehtii myös vielä ilmoittaa valmistuneita, sillä luulen, että toimitan tämän kannustusarvonnan vasta huomenna aamusella.

Lista niistä, jotka ovat ilmoittaneet jonkun ufon valmistumisesta (tai purkamisesta):

Rouva Oranssi
Villavirve
uhoava gnu
pirren
Maartsi
Juuli
Taina
SeijaP
sini
iso gnu
-sanna-

+
anna
KirsiJ
Katiija
Avalon
Meemu

Lisätkää siis kommentteihin tai korjatkaa virheelliset tiedot. Meikäläisen kirjanpito on tunnetusti muutenkin hieman leväperäistä ja tämä helle ihan sekoittaa pään.

1 kommentti:

KirsiJ kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi.

Siis lasketaanko tässä nyt jokainen peiton tilkku valmistuneisiin? Ai mutta enhän minä millään saa valmiiksi koko peittoa puolessatoista kuukaudessa.

Niin nuo uudet neuleet tosiaan minunkin mielestä vain inspiroi ufoja valmistumaan ja päin vastoin.