maanantaina, huhtikuuta 24, 2006

Fufolistaa yms.

Kopsaan nyt vielä tämänkin Helminallen tekstin, sitten siirrytään vähitellen tänne kommentoimaan. Koitin laittaa tätä osoitetta kaikille, joiden blogiin pääsin, pahoittelen etten tavoittanut kaikkia. Välittäkää sanaa jos tiedätte mitä kautta saatte yhteyden.
Krista


24.04.2006 - 15:42
Tässäpä taas nostan näytille tuoreista tuoreimman Fufo-listan.
Mukana ovat jo:
Juuli
KirsiJ
Päivi
Helminalle
Lape
Villasukka
Anu
Krista
Katiija
Isrik
Ziina
Tuitu
Pinkkitoukka
Siniset Silmukat


päivitän tätä listaa vielä tähän, koska ainakin mulla oli vähän vaikeuksia päästä illalla bloggeriin

Fufoilu eli Finishing UnFinished Objects alkaa Wappuna eli 1.5. ja jatkuu hikisenä keskeneräisten neuletöiden lopetteluna koko pitkän kuuman kesän 31.8. asti!
Tulkaa mukaan, paljastakaa komeroiden perimmäiset sopukat ja niissä marinoituvat (neet) salaisuutenne. Nyt on aika ottaa härkää sarvista ja tehdä komeroon tilaa, tyhjentää vieläpä se surullisenkuuluisa Bermudan kolmio ullakolta ja päätellä sohvanalusetkin putipuhtaiksi. Ilonaiheena on saada ties montako kivaa vaatetta vähällä vaivalla valmiiksi. Hyppää mukaan rohkeaan joukkoomme, yhdessä me pystymme kyllä tähän!!

Lisätietoa ja aiheeseen ja sääntöihin liittyviä pähkäilyjä löytyy täältä blogista kohdista "viimeistelytempaus" kommentteineen. Kysyäkin saa :).
Jos ehdin, niin vaihdan kategoriaksi muihinkin Fufo, jospa silloin kasautuisi tämä aihe paremmin löydettäväksi.

Muistaakseni Krista mainitsi erillisen, yhteisen blogin mahdollisuudesta ja sitä muutkin kannattivat. Ymmärsinkö oikein, että Krista voisi jopa toimia kyseisen blogin yhteyshenkilönä?
Tämän viikon aikana onkin jo aika sopia pelisäännöistä, kokoilen vaikka noita kommenteista löytyviä ehdotuksia jonain iltana. Mukaan saa ilmoittautua edelleen, vaikkapa nyt tähän viestiin, mutta yritän bongailla ilmoittautumisia muualtakin.
Kiljukaa kovaa, jos olen jonkun unohtanut (tai jos joku juuri samaan aikaan laittaa kommentin, kuin itse kirjoittelen, niistä ei näy sitä ilmoitusta mulle!)

6 kommenttia:

Helminalle kirjoitti...

Jep, tarvitsemme kutsun Kristalta, jotta voimme postittaa tähän blogiin omat salaiset ufomme ja suunnitelmamme niiden pään menoksi.
Puhumattakaan sitten niistä valmiista töistä!

Mulle voit laittaa kutsun sähköpostiosoitteeseen: helminalle_4 ät hotmail.com

(Ennen ja jälkeen ätin välit pois)

Elina kirjoitti...

Mä voisin kans tulla mukaan mieluusti. Pari ufoa seurasi mua Helsingistä tänne Saksaankin, joten työsarkaa riittää. Sposti on elinaaro ätmerkki yahoo piste com.

Siniset Silmukat kirjoitti...

Sähköposti minulle on sinisetpistesilmukatätnettipistefi.

Mirri kirjoitti...

Voiko Blogiton immeinen tulla mukaan? Koottiin tuossa kuukausi sitten uusi TV-taso-lipasto, josta varasin itselleni keskeneräisten neuleiden hyllyn. Ne neuleet ei vaan mahtuneet sille hyllylle...
Jos pääsen mukaan, minut voi kutsua: minna (piste) s (piste) raty at-merkki helsinki (piste) fi osoitteesta. Korvaat (pisteet) pisteillä ja kirjoitat kaikki yhteen.

tuitu kirjoitti...

Minulle saa lähettää kutsun osoitteeen tuitu75 (ät) hotmail (piste) com

mippe kirjoitti...

Mullekin saa laittaa kutsun tulemaan mirzu (a) lonien PISTE net .. Muutama UFO tuolla kesken jotka pitäis mielellään saada valmiiksi. (Ok, joku yli kymmenen työtä :p)