tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

Hauskaa, että meitä on näin paljon!

Hei kaikki rohkeat ihmiset!

Kiitos Kristan aktiivisuuden, fufoilijoilla on nyt oma blogi.
Ilmoittautuneita alkaa olla jo mukana ilahduttava määrä ja lisääkin mahtuu vielä.
Jo aiemmin talvella ilmaan heitetty idea keskeneräisten töiden viimeistelytalkoista on mukavasti saanut väkeä liikkeelle, kiitos KirsiJ:n ehdotuksen.
Kootaanpa tähän nyt joitain sääntöluonnostelmia.

Itse ajattelisin, että kyse on toisaalta vakavasta aikeesta saada keskeneräiset työt, tai edes osa niistä valmiiksi.
Jotta tästä ei kuitenkaan tulisi mitään lisärasitetta kenellekään, yritetään pitää touhu samalla mahdollisimman leikkimielisenä.
Loppujen lopuksi jokainen kamppailee itsensä ja omien keskeneräisten töidensä kanssa.

Tarkoitus on saada (vertais)tukea, ehkä jopa uusia ideoita kanssakamppailijoilta sekä iloisia hetkiä, kun komeroista nostetaan esille ja TODELLAKIN, saatetaan valmiiksi asti sinne jo unohtuneita töitä. Entistä paremmalla omallatunnolla voimme käydä sitten uusien töiden kimppuun ja kevein askelin sekä uusin vaatekappalein asustettuina suunnata lankaostoksillekin.

Kannatan ja huhuilen osallistujien omatoimisuutta ja aktiivisuutta sekä töiden esittelyssä, että valmistuneiden listaamisessa. Kesän aikana saattaa itse kullekin tulla luovia taukoja niin käsitöissä kuin blogaamisessakin, joten eipä oteta kuitenkaan mitään paineita ilmoittautumisista.


Palkintoja - lankaa? - ovat luvanneet tähän mennessä lahjoittaa ainakin Päivi, Krista ja Helminalle.

Lisääkin saa lahjoittaa ja tietysti jokainen meistä voi matkan varrella palkita tai tsempata itseään mukavilla pehmeillä paketeilla :).

Ehdotan nyt tässä omavaltaisesti
tempaukseen neljää sarjaa:

1) määrällisesti eniten ufoja viimeistelleet
2) suuritöisimmän / vanhimman ufon viimeistelijät
3) paras selitys
4) kaikki mukaan tulleet ja yhdenkin ufon viimeistelleet

lisään heti tähän vielä yhden sarjan, eli

5) muut kuin neuleetPäivi ja Krista, haluatteko jo nyt valita jonkun sarjan oman palkintonne kohteeksi vai valitaanko ne myöhemmin?

Mikäli palkintoja ja hyviä ideoita tulee matkan varrella, voidaan lisääkin sarjoja perustaa, eihän meitä mikään rajoita ;).
Mielikuvituksen käyttö tässä fufoilussa on kaiken kaikkiaan erityisen toivottavaa!

Ehdotan, että tämän viikon aikana mukanaolijat voisivat vähitellen esitellä suunnitelmiaan ja tavoitteitaan.
Suunnilleen kuukausittain kukin voisi koota omat saavutuksensa ja ihan lopuksi sitten kukin voisi päättää, mihin sarjaan tai sarjoihin töineen asettuu ehdolle.
Mikäli jonkun sarjan voittajaa ei tule ihan selkeästi ( ja kohdassa 4 joka tapauksessa), palkinto arvotaan.


Ehdottakaa, huomauttakaa, lisätkää, kommentoikaa ja kannustakaa!!
En varmastikaan ole huomannut ja muistanut kaikkea, joten huudelkaa hep, kun jotain epämääräisyyttä tai puutteita huomaatte!

Vielä on muutama päivä aikaa koota komeroissa maatuneet neuleet ja virkkuut, hakea kadonneet ohjeet ja puikot esille, hankkia kisaeväät, valmentaa kannustusjoukot, ....


*Muistakaa laittaa vielä kommetteihin sähköpostiosoitteita, niin Krista pääsee kutsumaan teidät linjoille. Kun saatte kutsun, pääsette kirjoittamaan tähän blogiin omat seli-selityksenne, näyttämään kuvia ja juhlimaan saavutuksianne.

Jos oma blogi on muualla kuin Bloggerissa, sen oman blogin osoitteen voi lisätä Bloggerin käyttäjätietoihin.

Joka tapauksessa Krista, jos siitä ei ole liikaa vaivaa, voisitko jossain vaiheessa laittaa tuohon sivupalkin nimilistaan linkit meidän omiin blogeihin kunkin osallistujan kohdalle? Sillä ei ole mikään kiire, tietenkään.

Minut tunnistaa näistä älyttömän pitkistä höpötyksistä, mutta kirjoittakaapa muutkin niin mua ei nolota sitten niin paljon!
Höpöttelemisiin ja fufoilemisiin !

5 kommenttia:

isrik kirjoitti...

Voi ei nyt on pakko siis myös ommella niitä ufoja. Ommeltasia ufoja on ihan hirveesti... Ilmoittaudun siis myös siihen sarjaan muut kuin neuleet.

MysteryKnitter kirjoitti...

Krista, jos kuulet tai näet...I am....IN!

Krista kirjoitti...

Ei kestä kiitellä, ei ollut kummoinen homma =o)

Olisko mitään järkeä, jos äänestettäisiin voittajat joka sarjaan? Ja palkinnot laitettaisiin "summassa"...eli koetan tarkoittaa, että ei nimettäisi että minä valitsen palkittavan tähän sarjaan vaan että palkinnot "arvottaisiin" tms. Näin myös palkinnon lahjoittaja pystyisi osallistumaan mihin sarjaan tahansa. Päätä särkee, en nyt kykene kovin johdonmukaiseen ajatteluu (kyseen alaista on, kykenenkö koskaan ;o) ).

Krista kirjoitti...

Mysteryknitter: en saa kutsuttua ilman sähköpostiosoitetta, mutta kävin etsimässä blogisi tiedoista sellaisen. Toivottavasti se on oikea, muussa tapauksessa laittaisitko osoitteesi täällä blogin kommettiosuudessa.

Helminalle kirjoitti...

Krista, sopii se palkintojen arpominen oikein hyvin, hyvä ehdotus.

Ja päätä särkee nyt täälläkin, johtuneeko ufojen listaamisesta vai mistä lie..