tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

Ufon määritelmä?

Startti paukahtaa 1.5. mutta jo nyt jotain tapahtuu pääkopassa. Eli mikä on Ufon määritelmä? Missä vaiheessa keskeneräinen työ muuttuu Ufoksi? On meinaan niiden ihan-taatusti-ufo-määriteltiin-se-sitten-miten-tahansa -töiden lisäksi ainakin yksi josta en oikein vielä tiedä. Kesken on, kahteen viikkoon en ole koskenut. Entäs sitten muut lajit? Siis kaapin pohjalta löytyy ompeluksia, joissa vain kaavat on nuppineuloitettu kankaaseen - ufo vai joku muu? Syvällistä pohdintaa siis... ;) Ja yritän siis saada valmiiksi muitakin kuin neuleita, kun tuo kaikkein isoin ufo-neule tuli tehtyä jo.
Villasukka
Langanpätkiä

5 kommenttia:

Helminalle kirjoitti...

Voidaan vaikka lisätä viides sarja, eli muut kuin neuleet.

Ja ufon määritelmä on niin tapauskohtainen, että kaikki käy!
Ainakin mun mielestä - pääasia, että nurkat tyhjenee.

Susanna L-A kirjoitti...

Minä en ole neulonut viikkoon ja tarvetta kaikille keskeneräisille töille olisi. Ei vaan kiinnosta jatkaa niitä... Mutta, tänne niitä mielellään listaan josko auttaisi jaksamaan töiden parissa loppuun saakka.

Niin ja löytyy yksi 80-luvun lopussakin aloitetut sukat, yläasteikäinen olin silloin. Pitäisiköhän ne jo jatkaa loppuun...???

verano kirjoitti...

Multa löytyisi vanhempien luota ainakin talvella -99 - 00 neulottu keskeneräinen palmikkoneule.. Osat on valmiita muistikuvieni mukaan, mutta pääsen tutkimaan sitä vasta tuossa äitienpäivänä. Sille ainakin olisi syytä tehdä jotain :)

Susanna L-A kirjoitti...

niin ja se mailiosoite, susanna_latvalaäthotmail.com

MysteryKnitter kirjoitti...

Heei nyt minä hihkaisen uudestaan! Eli käsitinks mä nyt oikeen, että ois sarja muillekin kuin neuleille? Tekis kyl mieli hypätä sekaan noiden kanavatöiden kans...ku ainaki 3 keskenerästä on tässä taloudessa, siis ainaki 3 keskenerästä kanavatyötä eikä ne oo ihan pieniä...Yhen mä haluisin juhannukseks valmiiks, mut mä en tiedä pitääkö aikataulu vai pettääkö se. Mut jos siis toi muut kuin neuletyöt-sarja on mukana, sillon oon mäkin in.