keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2006

Linkit, haluatko mukaan ja omia juttuja

Juu, ei riittänyt minun tekninen osaamiseni yhdistää osallistuja-listalla olevaan nimeen suoraan linkkiä ko. sivuille. Mutta tein linkit linkit-osioon. Jos jollain on blogeja tai jotain muita sivustoja, joita ei listalla ole TAI jos nimi ja linkki ei kuulu toisilleen, ilmoittakaa niin korjataan. En saanut Tuitun linkkiä toimimaan, korjaan sen huomenna tuoreemmilla aivoilla (nyt en kertakaikkiaan millään keksi miksei toimi).

JOS SINÄ HALUAT FUFOILEMAAN, LAITA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI TÄHÄN VIESTIIN, KUTSUN SINUT MIELELLÄNI MUKAAN!

Omia ufoja raportoin joskus sitten myöhemmin, jahka kerkiän niitä etsimään. Jostain syystä niitä on ympäri kämppää, yksi (tai usein montakin) siellä ja toinen (tai usein montakin) täällä ;o)
Minusta näyttää jo nyt, että minun ufot on säälittäviä, todella säälittäviä. Odottakaahan kunhan näette kuvia... Mulla ei esim todellakaan ole tietoja että millä ohjeella on tehty tai millä puikoilla, useimmiten olen pöllinyt keskeneräisestä työstä puikotkin (joko niin, ettei työhön jää mitään puikkoja tai niin, että työssä on ihan väärän kokoiset puikot...se on sitten tosi kiva selvittää, että milläs koolla sitä sitten jatkaisi..).

Järjestelmällisyys???? Never heard! Mutta jos siinä on suklaata niin tänne vain, kiitos ;o)

Juu, olis ehkä voinut laittaa tämän viestin useampaan osaan...ainakin otsikointi olis ollut kätevämpää...ja lukeminen...
Järjestelmällisyys ja ajatteleminen...voiko niitä yhdistää?? ;o)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys
tämän linkin voipi minulle lisätä:
http://tinttara.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Blogini löytyi linkit kohdasta, mutten tiedä voinko kirjoittaa fufo-blogiin mitään, koska tämä on ekä osallistumiseni mihinkään eli varuulta sähköpostini tässä kirsi.makinen@saunalahti.fi

kuka lie kirjoitti...

Susanna: sinun blogiosoite oli kyllä laitettu, mutta ei jostain syystä näkynyt. Tein jotain ja sain sen näkyviin ;o) Tieteelliset metodit nääs ;o)

Tuitu: sain toimimaan sinun blogiin linkin heti kun korjasin HTML:n yhden puuttuvan lainausmerkin, että pitää olla tarkkaa ;o)

Outi kirjoitti...

Pistätkö kutsun tulemaan osoitteeseen oujova@yahoo.com , niin viime tipassa herännyt pääsee mukaan!

Blogi löytynee osoitteesta
http://oujova.vuodatus.net - toivottavasti toimii kun tuo on ihan uusi kyhäelmä!

Mukavaa vappua!

Anonyymi kirjoitti...

haluaisin mukaan minäkin. sähköposti on sanna.wessman @ netti.fi (ilman välejä tietty).

Blogi löytyy osoitteesta:
http://santtumaar.vuodatus.net/

Anonyymi kirjoitti...

Mieluusti olisin mukana!
sähköposti: sirpa.lehtonen@phnet.fi
blogi: http://sirneule.vuodatus.net/