torstaina, toukokuuta 31, 2007

Kasojen kasa

Koska muut tuntuvat olevan mielestäni vielä maltillisten ufokasojen omistajia, eikä kahdenkymmenen paremmalle puolelle pääseviä ole, täytyy kai sitten ylhäisessä yksinäisyydessään astua ulos kaapista ja tunnustaa: " Olen Virve ja armoton ufojen kerääjä. Tätä tempausta varten pääsin aina 25 ufoon asti, enkä takaa, että siinä olisivat kaikki. Olen saattanut löytää muutaman niin ovelan piilon, etten muista niitä enää laisinkaan."

Ehdin jo blogissani väittää, että syy ufojen sureen määrään on siinä, että inhoan viimeistelyä. No, tarkempi tarkastelu osoitti, että näitäkin ufoja on, mutta enemistö on silti yhä niitä, joissa on vielä puikot tai koukku kiinni...

Eniten ufoissa on eri kokoisia (aikuiset/vauvat) paitoja tai villatakkeja (7 kpl). Saman verran on huiveja. Viimeisteltäviä töitä on 6. Loput ovat sitten sekalainen seurakunta lapasia, sukkia, kasseja, pipoja, peittoja tai muita.

Muutama työ on menossa selkeästi purkuun, ja luulenkin, että aloitan ufojen vähentämisen niistä, koska se on melko vaivatonta. Useampi ufo kaipailee muutossa kadonnutta (ts. varastoon hautautunutta ohjettaan. Niitä kai pitäisi myös alkaa etsimään. Purkulämmittelyn jälkeen yritän sitten päästä vauhtiin vuorotellen sopivasti neulomista ja viimeistelyä. Muutaman ufon kohdalla on varmaan tehtävä vielä etsintäkuulutus loppuneen langan takia, ja vasta sen jälkeen päättää niiden kohtalosta.

Teen varmaan blogiini vielä tarkempaa selostusta ufoista, ja tietenkin sitten raportoin edistymisestä tänne. Ja odotan peukut pystyssä, että löytyisi joku itseäni toivottomampi ufojen hamstraaja.

Ei kommentteja: