perjantaina, kesäkuuta 01, 2007

Ufoava gnu, hei

Kesäkuun ensimmäinen ja Fufoilun alku.. Siirsin mahdollisimman myöhäiseksi tätä ufojen tonkimista, sillä arvelin (aivan oikein) että niitä löytyy ihan kivasti. Jäi vielä sellainen olo, että olen piilotellut niitä jonnekin muuallekin. Tässä kuitenkin esittelyssä löytämäni kolmekymmentä ufoa, joista olisi nyt kuuden viikon aikana viimeistellä ainakin parit sukat ja pari isompaa työtä. Kovia tavoitteita en viitsi laittaa, kun kesällä on odotettavissa muita isohkoja ei-neule-elämään littyviä tapahtumia.


Klikkaa suuremmaksi.


Ensimmäiseksi uhrikseni saatan valita jonkun kesäneuleista (kietaisubolero, ylösalaisneule tai vihreä kesätoppi) tai matonkuteista virkatun maton. Listasta unohtui myös Katla-sukat, joita olen piilotellut jo useamman kuukauden laatikossa. Nyt ne pitäisi saada valmiiksi ohjeen kera, kun sitä oli ihan kyselty blogini kommentilaatikossa.



Ja blogini osoitehan on: www.uhoavagnu.blogspot.com

Edit 17:30: Iso Gnun kommentin perusteella selailin valokuva-arkistojani ja löytyihän sieltä vielä parit ufot... Ettei nyt liian rimaa hipoen olisi kolmenkympinufoilija. Tuo Ruska-huivi saattaa mennä purkuun, ellei villa ole liian takertuvaa sorttia. Siinä on silmukkamäärät heitelleet niin, että olen jo kehitellyt muita suunnitelmia herkulliselle langalle.




3 kommenttia:

MysteryKnitter kirjoitti...

APUA! Onpas sulla UFOja! Mä varmaan sekoaisin tuollaisen armeijan kanssa! Mutta kyllä sä nuo vielä kesytät, mä tiedän sen! Keep up the good work!

uhoava gnu kirjoitti...

MysteryKnitter: Heh, onhan nuita ;) Ajan kanssa kesytän, osa noista toivon mukaan valmistuu aika nopeastikin, kun ei paljon puutu...

MysteryKnitter kirjoitti...

Uhoava Gnu: Juuri noin! Tuo on oikea asenne! Ajan kanssa siis, tarkoitan. Mutta kesytä ensin yksi..siitä se lähtee, usko pois.