perjantaina, kesäkuuta 01, 2007

KaraMelli esittäytyy!

Hei!

Olen KaraMelli ja olen 42-vuotias puutarha-alan opiskelija. "Oikealta" ammatiltani olen sihteeri, mutta päätin heittää jakkupuvut huitsin nevadaan ja vaihtaa ne farkkuihin ja collegeen. Viimeiset puolitoista vuotta on opiskellessa olleet todella antoista aikaa, ja vaikka en ikinä tekisi puutarhurin hommia jatkossa, niin pätkääkään en ole tätä elämänvaihetta katunut! No, tulevaisuus on vielä ammatinharjoittamisen kannalta täysin avoin.

Opiskelujen ohessa tulee tehtyä monenlaisia käsitöitä. Tykkään neuloa ja virkata, mutta viimeisin innostukseni on myös hopeaketjut. Tosin se on sen verran tyyris harrastus, joten sitä ei voi ihan koko ajan tehdä. Minullakin on se opiskelijan budjetti, joten se vähän rajoittaa harrastuksia.

Olen ekaa kertaa mukana fufoiluissa, ja aloitankin nyt hieman varovaisesti. Kesän aikana pitää myös tehdä kouluhommia työharjoittelun ohessa, mutta jotakin pitää kuitenkin saada päätökseen. Nyt on hyvä hetki tehdä vuosia keskeneräisenä lojunut kanavatyö. Yhteen aikaan tein niitä paljonkin, mutta jotekin on viime aikona tuntunut siltä, että silmät alkaa helposti väsymään, jos teen tällaista tarkkaa hommaa vähänkin huonossa valossa. Onneksi kesällä on luonnonvaloa runsaasti! Sitten pitäisi saada valmiiksi miehelleni tuleva neule. Aloitin sen Novitan Neulotaan Yhdessä -yhteisneulonnassa, mutta nyt se työ siirtyy keskeneräisenä tänne fufoiluun. lopuksi myös pari apupupua odottaa, että kirjoisin kasvot valmiiksi.

Blogini on osoittessa http://caramelli.vuodatus.net


Ei kommentteja: