torstaina, toukokuuta 31, 2007

Minäkin mukana

Hei ja kiitos blogiemännälle kutsusta! Täytyihän tähän tänäkin vuonna päästä mukaan, kun viime vuonna pääsin niin hyvin tuloksin eroon kaikista ufoistani ja uusia on jo ehtinyt kertyä. Neulemotivaatio on viimeisen kuukauden aikana ollut pahasti kateissa, joten urakkaa on viimeisteltävänä sitäkin enemmän. Yritän kaivaa tämänvuotiset ufoni esiin mahdollisimman pian ja valokuvata ne näytille.

Jaarituksiani, töitäni ja selostuksia ufoistani voi seurata myös Elinan neuleblogista. Lätkäisen ufoesittelyn sinnekin heti kun saan ne valokuvattua.

Tuli samalla mieleen, että minulta on viime vuonna voittamani fufosarjan palkinto yhä saamatta, tietääköhän joku sen kohtalosta jotain?

2 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Moi Elina!
On erittäin noloa, että viimevuotinen palkintosi on edelleen saamatta.
Ensin alkuperäinen lahjoittaja hävisi palkintojenjaon tienoilla taivahan tuuliin. Sittemmin asia muistaakseni sovittiin toteutettavaksi uudelleen, mutta ilmeisesti sitä ei sitten ole edelleenkään toimitettu sinulle.

Mikäli lähiaikoina tuosta palkinnosta ei kuulu muuta, korjaan asian itse.
Laitatko osoitetietosi helminalle_4 ät hotmail piste com -osoitteeseen, niin kehittelen sinulle uuden (siis jo "kolmannen" :) !) palkinnon.
Olen todella pahoillani, että arvontavoittosi kanssa tuli tällainen moninkertainen sähläys.

Tervetuloa mukaan fufoilemaan uudelleen!

Krista kirjoitti...

Minä tiedän! Palkintosi ensimmäinen osa on tulossa. Sössin nimen ja osoitteen kanssa ja se lähti väärään osoitteeseen. Paketti käännetään tulemaan sinulle. Toivottavasti et ihan kamalasti pahastu siitä, että kortissakin lukee väärä nimi. Kas kun tosiaan sössin sen nimenkin (miksi suotta tarkastaa jos on ihan varma, huoh!)

Se, että paketti on edelleen tulematta on kyllä myös minun vika. Odottelin liian kauan sen tekemisen aloittamista kun odottelin josko se Päivi antaisi kuulua jotain itsestään. Sitten tuli erinäisiä vastoinkäymisiä, mutta silti ei tämä selittelemällä parane. Olen todella pahoillani että olet joutunut odottamaan näin kamalan kauan!!!!!